Even voorstellen, Trinke

Hallo, ik ben Trinke van Dam. Geboren en getogen in de provincie Groningen. Sinds 12 jaar ben ik zelfstandige met een achtergrond in (visual) storytelling, projectmanagement, coaching en persoonlijke begeleiding. In m’n vrije tijd zie je me wandelen, fotograferen, paardrijden, op de yogamat, vegetarisch koken, moestuinieren, lezen en van films genieten. 

Ik word blij van mensen die het werk doen dat bij ze past en wonen waar ze thuis zijn. Dan zie ik ze stralen met dat lichtje in heldere ogen, hebben ze zin in waar ze mee bezig zijn en lijkt dat wat ze ondernemen als vanzelf te gaan.

Ik kijk en luister dan ook graag naar wat mensen in beweging zet, wat hun verlangens en dilemma's zijn, maar ook wat ze overwinnen en als ervaring meenemen in een volgende stap. 

Van mensen die graag een volgende stap willen zetten om te zijn en te doen waar ze echt thuis (in) zijn, hoor ik vaak dat ze daar tegen opzien. Hun hoofd zit vol met ideeën over dat ideaal, maar concrete stappen nemen stellen ze uit of ze beginnen er zelfs helemaal niet aan. De toekomst kunnen ze vaak niet overzien of ze blijven liever bij het oude vertrouwde. Terwijl dat juist die onrust geeft. 

Als ‘beeld- en scenariodenker’ kan ik die stappen heel gemakkelijk overzien en daar een beeld van vormen. Samen met jou blik ik vooruit, zoom ik in op het gewenste toekomstperspectief en maken we een overzichtelijk stappenplan. Door richting te bepalen en iets op te delen in kleine stappen krijg je meer overzicht, verdwijnt 'die berg' en is er meer rust en ruimte voor een nieuw begin. En zit het onverhoopt even tegen of valt iemand terug in oude patronen, dan houd ik de moed erin met inspirerende tips en motiverende gesprekken. 

Woorden die mij kenmerken zijn: 

T oegankelijk

R uimdenkend

nlevend

N omade

K alm

rvaringsdeskundig