Even voorstellen, Trinke

Hallo, ik ben Trinke van Dam. Sinds 12 jaar ben ik zelfstandige met een achtergrond in communicatie en persoonlijke begeleiding. Ik kijk en luister graag naar wat mensen in beweging zet, wat hun verlangens en dilemma's zijn, maar ook wat ze hebben overwonnen en ervan hebben geleerd, om daarna weer een volgende stap of te nemen of zelfs aan iets compleet nieuws beginnen.

In m’n vrije tijd zie je me wandelen, reizen, fotograferen, paardrijden, op de yogamat, vegetarisch koken, moestuinieren, lezen en van films genieten. Woorden die mij kenmerken zijn: Toegankelijk - Richtinggevend - Inlevend - Natuurlijk - Kalm - Ervaringsgericht.

Ik word blij van mensen die het werk doen dat bij ze past en wonen waar ze thuis zijn. Dan zie ik ze stralen, hebben ze zin in waar ze mee bezig zijn en lijken de stappen die ze nemen als vanzelf te gaan. Mijn motto is dan ook: 'Weet je eenmaal waar je op je plek bent én welke stappen ervoor nodig zijn om daar te komen, dan krijg je vanzelf zin in een nieuw begin.'

Studeren, werken en wonen zijn belangrijke levensthema's voor jong en oud en voor velen in deze huidige tijd erg actueel. Voor mij zijn ze richtinggevend geweest bij waar ik nu ben.

Soms hoor ik van mensen die moeten verhuizen, voor een studiekeuze staan of vervullender werk willen doen, daar als een berg tegen op zien. Hun hoofd zit vol met van alles wat er moet gebeuren, maar de te nemen stappen stellen ze uit of ze beginnen er zelfs helemaal niet aan. 

Als ‘beeld- en scenariodenker’ met een positieve instelling, help ik mensen met richting en overzicht graag praktisch op weg. We starten met jouw ideale toekomstperspectief voor ogen en welke stappen hiervoor nodig zijn. En zit het onverhoopt toch even tegen, dan houd ik de moed er in met inspirerende en motiverende gesprekken.