Even voorstellen, Trinke

Hallo, ik ben Trinke van Dam. Sinds 12 jaar ben ik zelfstandige met een achtergrond in communicatieadvies, storytelling, coaching en persoonlijke begeleiding. In m’n vrije tijd zie je me wandelen, fotograferen, paardrijden, op de yogamat, vegetarisch koken, moestuinieren, lezen en van films genieten. 

Ik word blij van mensen die het werk doen dat bij ze past en wonen waar ze thuis zijn. Dan zie ik ze stralen met dat lichtje in heldere ogen, hebben ze zin in waar ze mee bezig zijn en lijken de stappen die ze nemen als vanzelf te gaan. 

Ik kijk en luister dan ook graag naar wat mensen in beweging zet, wat hun verlangens en dilemma's zijn, maar ook wat ze overwinnen en als ervaring meenemen in een volgende stap. 

Mensen die moeten verhuizen, voor een studiekeuze staan of liever ander werk zouden willen doen, zien daar vaak als een berg tegen op. Hun hoofd zit vol met van alles wat er moet gebeuren om een stap te zetten, maar de te nemen stappen stellen ze uit of ze beginnen er zelfs helemaal niet aan. De verandering kunnen ze vaak niet overzien.

Als ‘beeld- en scenariodenker’ met een positieve instelling, help ik mensen met richting en overzicht praktisch op weg. Met het gewenste toekomstperspectief voor ogen én een overzicht van de stappen die hiervoor nodig zijn, krijg je zin in een nieuwe begin. En zit het onverhoopt toch even tegen, dan houd ik de moed erin met inspirerende tips en motiverende gesprekken. Woorden die mij kenmerken zijn: Toegankelijk - Richtinggevend - Inlevend - Natuurlijk - Kalm - Ervaringsgericht.