Met een luisterboek

,

Ook even ontspannen tussendoor

Ook even ontspannen tussendoor

Nagelkruid helpt tegen een verstopte neus. Bij hoest gebruik je hysop. Slaapproblemen? Kamillethee met akeleiwortel en alsem verricht wonderen. En niets ontsmet beter dan een handje as van lijsterbesschors… Tips uit de boekenreeks: ‘De Aardkinderen’, waaronder de Holebeer, die zich afspeelt in de préhistorie, zo’n dertigduizend jaar geleden. Ik zou willen dat ik een jaar bij Ayla in de leer kon om daarna de van haar geleerde kennis van kruiden, in het leven van anno nu, toe te passen.

Wil je graag een boek lezen, maar ben je te moe om zo’n dikke pil als deze in de hand te houden. Dan heb ik dan heb ik een tip voor jou. Je kunt namelijk veel verhalen ook via Storytel als luisterboek beleven. Inmiddels is uit de Aardkinderen reek het vijfde deel ‘Een vuurplaats in steen’ beschikbaar. Met Diewertje Blok als vertrouwde voorleester. Ayla en haar avonturen sussen mij iedere avond weer in een dromerige slaap.

Titel

De Aardkinderen: zes delen. De eerste vijf zijn al via Storytel te beluisteren. En het laatste zesde deel vanaf 1 november 2019.

Schrijfster

Amerikaanse auteur Jean Marie Auel

Genre

Prehistorisch romanreeks

Boodschap

Degene die zich het beste kunnen aanpassen aan voortdurende veranderingen, onder alle omstandigheden, overleven.

Steekwoorden

Avontuurlijk, geloofwaardig en beeldend geschreven

Vergelijkbare onderwerpen