Als herinnering en PR materiaal

Het is prachtig weer, er gebeurt van alles met de deelnemers. Die ene doorbraak, een volgende stap, dat moment van stilte. Wat is het toch mooi om te zien wat de paarden daarin betekenen. Naast het verzorgen van de catering, legde ik bij de 3-daagse retreat van Angelic Insights deze waardevolle momenten in een fotobeeldverslag vast.

Dat ene moment tot een tastbare herinnering

Als begeleider ben je met de deelnemers bezig en trek je niet even je telefoon om die doorbraak, ceremonie of een andere betekenisvolle gebeurtenis vast te leggen. Dat laat je liever aan iemand over die zich, zonder in te mengen in het proces, in alle rust en stilte van dat ene moment een tastbare herinnering maakt. Zodat jij die foto kunt opsturen naar de deelnemer en hij of zij nog een keer dat moment bekrachtigd ziet.

Een moment
Zo weer een herinnering
Ik leg het vast
voordat het weer verdwijnt
Dan wordt het tastbaar
Een bekrachtiging
voor in het moment

Fotobeeldverslag voor PR-doeleinden

De verbeeldingen van jouw retreat laten zien wat jij met de deelnemers onderneemt en hoe zij dit beleven. Het fotobeeldverslag zet je, uiteraard met toestemming van de deelnemers, in voor jouw website en social media. Als mooie herinnering en publiciteit voor een volgend event. Bovendien is jouw beeldenbank gevuld met diverse verhalende foto’s die je kunt gebruiken in berichten op de social media of op jouw website.

Bekijk de fotocaroussel voor een impressie van een beeldverslag. Jouw retreat in beeld? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op.

All in one!

Naast fotografie, verzorg ik tijdens jouw event ook catering, yoga en vision board workshops. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk. Kijk voor meer informatie bij co-creëren met Trinke.

Vergelijkbare onderwerpen