Over stippen, knopen en stappen

,

Een heidag op de hei

Een heidag op de hei

Je hoort weleens zeggen: ‘Nee, die zijn er niet. Ze hebben vandaag een heidag’. Een afdeling of managementteam is die dag dan even ‘buiten de deur’. Erop uitgetrokken om buiten de muren van het eigen bedrijf te vergaderen, plannen te maken, visie te ontwikkelen of aan teambuilding te werken.

Zo’n bijeenkomst vindt in werkelijkheid lang niet altijd plaats op de hei. Veel vaker gaat het om een ‘afgelegen, prikkelarme locatie’ waar men zich kan onttrekken aan de orde van de dag om zich volledig te kunnen focussen op hun ‘heisessie’.

Maar hoe origineel is het om een heidag daadwerkelijk bij de hei te houden? Bij VeluwsePlek kan dat. Vergaderen, brainstormen en trainingen of workshops volgen in een natuurlijke en inspirerende omgeving. Gelegen tussen bos en hei en van alle gemakken voorzien. VeluwsePlek biedt genoeg om op zo’n dag flink wat stippen aan de horizon te definiëren, knopen door te hakken en nieuwe stappen te zetten.

VeluwsePlek: vergaderen op 20 meter afstand van Speulderhei en Speulderbos

Weten of Veluwse Plek iets voor je is? Lees meer over de faciliteiten en tarieven. Of bel/app voor vragen of een afspraak met Trinke: 06-19993628.

Nog meer foto’s van Veluwse Plek en de omgeving vind je op:

Facebook
Instagram

Vergelijkbare onderwerpen