Wat zijn jouw plannen?

,

Vervolgstudie of tussenjaar?

Vervolgstudie of tussenjaar?

Het is 9 september, de zomervakantie is voorbij, de meeste scholen alweer begonnen. Hoog tijd om na te denken over een vervolgstudie na dit schooljaar. Maar… vorig jaar bekeek je alle mogelijke richtingen, keek je al op scholen waarvan je dacht dat ze bij je pasten, las je al veel brochures. Toch weet je nog niet wat je wilt. Geen paniek.

In-zicht in jouw ideale toekomst

In een rustige en prikkelvrije omgeving, midden tussen bos en hei, krijg je op een creatieve, intuïtieve en speelse manier inzicht in jouw ideale toekomst, jouw interesses en talenten en wat je daar mee kunt.

In 2 dagdelen of hele dag

Je mag 2 dagdelen van drie uur ‘werken’ aan jouw ideale toekomst of 1 hele dag van 10.00 – 16.00, inclusief lunch en lekkers bij de thee (of wat anders). Voor de lunch houd ik rekening met jouw wensen, ook glutenvrij of vegan.

Op ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf

Jouw investering, of die van je ouders, is dit najaar € 295,– inclusief een persoonlijk kompas in woord en beeld. Tijdens een volgende afspraak bekijken we welke studie en leefstijl bij jouw kompas past en maken we een actieplannetje met stappen die je kunt nemen om deze ideale toekomst te verwezenlijken.

Tussenjaar?

Ook als je al hebt besloten na dit studiejaar een tussenjaar te nemen, bekijken we samen hoe je dit jaar tot een jaar maakt die helemaal bij jou past en zo een stapsteen wordt naar een vervolgstudie of een ander plan.

Lees ook: Happy met de studie die bij je past.

Vergelijkbare onderwerpen