In 3 stappen

,

#verhuizen: kleding overhouden die bij je past

Welke kleding past nu echt goed bij me? Met de module ‘kledingkeuze met de kleuren die bij u passen’ ontdek je welke kracht kleur meegeeft aan jouw uitstraling en daarmee aan je non-verbale communicatie. Op basis van een kledingkleur advies maak je gemakkelijker keuzes wat je wel of niet wilt houden en wat je er eventueel bij wilt kopen. 

Kleur in je kleding zorgt voor een bepaalde uitstraling. De kleur van huid, haar en ogen maakt dat het ene kledingstuk u laat stralen en de ander je grauwer in het gezicht maakt. Bij mij als blondine met blauwe ogen draagt bijvoorbeeld een gedempt lichtblauw koltruitje bij tot het eerste en een zwart vest tot het laatste. Maar dat zou bij jou zomaar andersom kunnen zijn.

Voor wie?

Voor degene die:

  • Zich bewust willen worden wat een bepaalde kleur kleding doet
  • Inzicht willen in welke kleuren dat dan zijn
  • Hun kledingkast willen opruimen op basis van dit kleurenadvies
  • Keuzes willen maken wat wel of niet meeverhuisd naar een nieuwe woning

Wat levert een kledingkleur advies op?

  • Inzicht in je persoonlijke kleuren en hoe u deze kunnen toepassen
  • Ontdekken welke kleuren jouw uitstraling versterken
  • Ontdekken hoe je er vitaler uit kunt zien
  • Een handige kleurenkaart als geheugensteun bij nieuwe aankopen
  • Tips hoe uw kleding kunt combineren en miskopen voorkomt
  • Een voorgoed opgeruimde kast in drie stappen, bijvoorbeeld als voorbereiding op een verhuizing of een winkeldag

Kledingkleur advies, inclusief het opruimen van uw kledingkast, kun je als losse workshop boeken, maar ook als module inplannen tijdens begeleiding bij opgeruimd verhuizen. Neem contact op voor meer informatie.

Voor € 395,- *, inclusief btw en een kledingkleur advies + kleurenkaart, heb je een blije kledingkast met kleding die bij je past. Een luxe kleurenwaaier met 48 kleuren, zoals in deze pdf op pagina 5, kan ik achteraf voor je bestellen en kost € 36,50.

* Deze prijs is exclusief reiskosten van € 0,35 per km. Ik woon in Midden-Nederland en reis door het hele land ook naar jou toe. Ik kom een dag van 10-17 uur bij jou thuis langs. Daarbij ga ik uit van maximaal 4 hanggedeelten aan kleding en maximaal 10 lades. Mocht je meer kleding hebben, dan bekijken we samen wat we in 1 dag kunnen bereiken en maken we desgewenst een vervolgafspraak.

♥ Wil je alvast zelf aan de slag met het opruimen van je kledingkast, download dan mijn tips voor een blijvend opgeruimde kledingkast in drie stappen.