Voor rust en kalmte in huis

,

Natuur aan de muur

Uit onderzoeken blijkt dat de toegenomen druk van het hedendaagse leven en de daaruit voortvloeiende onbalans, bijdraagt aan meer stress. Een bos of parkwandeling is daarom goed voor je gezondheid. Het bevordert een gevoel van welzijn en verbetert je immuunsysteem, doordat het verlagend werkt voor je hartslag, bloeddruk en de productie van stresshormonen. Maar wat als iedere dag een stevige boswandeling of een frisse neus aan zee er niet in zit? Dan haal je de natuur toch gewoon naar binnen. 

Natuur aan de muur

Met natuur aan de muur is de natuur nooit ver weg. Ideaal voor mensen die vanwege hun werk niet vaak naar buiten kunnen of voor hen die geen genoeg krijgen van groen. Natuur brengt je huis of een werkplek tot leven of geven het juist rust en kalmte, maar net waar je behoefte aan hebt. In de fotocaroussel bij dit artikel laat ik zien hoe dat er uit ziet in de woonkamer, slaapkamer of werkplek.

Met ‘groenadvies’ op maat

Wil je ook natuur aan de muur? Aan de hand van een variatie aan afbeeldingen en afdrukmaterialen bespreken we wat een afbeelding uit de natuur voor jouw of medewerkers moet uitstralen en wat bij een ruimte past. Na dit adviesgesprek ontvang je na 5 werkdagen een gevarieerd voorstel met afbeeldingen, voorbeelden en prijzen voor ‘natuur aan de muur’. Hieruit maak je vervolgens een keuze en bestel ik de foto’s voor je op het gewenste materiaal.

Voor een ‘groenadvies‘ bij jou thuis of op je werkplek, kom ik graag bij je langs. Neem je na dit advies minimaal 3 foto’s uit mijn beeldenbank af, dan vervallen de advieskosten van € 150,-, incl. btw voor particulieren, excl. voor ondernemers.

Ook interessant om te lezen