Voor een onvergetelijk event

,

♥ Haal het maximale uit je retreat

Stel, je organiseert een training of retreat of een ander event. En over 10 jaar kijken deelnemers hier nog met veel plezier op terug. Een flash back op wat er toen gebeurde, momenten van speciale betekenis. Verrassende Ayurvedische maaltijden, yoga en een fotoreportage waar ze nog graag naar kijken. Misschien vertellen zij in de loop van de jaren er nog regelmatig over.

Om een onvergetelijke heidag, training of retreat te organiseren, bied je jouw deelnemers al het mogelijke binnen jouw beschikbare budget. Daarbij besteed je waarschijnlijk ook veel aandacht aan de aankleding ervan. Want al draait het natuurlijk om de inhoud, het zijn vaak van die kleine sfeerelementen die de deelnemers bijblijven en jouw event onderscheidend maken.

Sfeerelementen

Om jouw deelnemers het maximale uit jouw event te laten halen, bereid je je goed voor en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Voor een aantal zaken huur je hier wellicht anderen in. Bijvoorbeeld voor de catering of het vastleggen van het event in een fotobeeldverslag. Werkzaamheden die je niet zelf op je neemt, maar die wel voor extra sfeerelementen zorgen.

Hoe doe jij dat? Werk je voor deze extraatjes samen met anderen? Iemand die de catering verzorgt. Een ander die yoga geeft en weer iemand anders die foto’s maakt? Dat zijn dan al snel 3 mensen die je inhuurt voor de aankleding van jouw event.

All-in-1 tijdens retreat

Tijdens een event kun je ook met 1 persoon samenwerken. Makkelijk, voordelig en overzichtelijk. Jij richt je op de inhoud van het event, ik neem je een aantal praktische zaken uit handen, zoals:

  • meedenken over een programma en de stappen die je onderneemt tot aan de uitvoering
  • bereiden en uitserveren van verantwoorde en Ayurvedische vegetarische ontbijtjes, lunches en diner. Hierbij houd ik rekening met speciale wensen of dieet, bijvoorbeeld gluten- en lactosevrij of veganistisch.
  • maken van een fotobeeldverslag voor jouw online- en offline communicatie en als blijvende herinnering voor de deelnemers

Zo heb jij:

  • een goed voorbereid programma
  • overzicht gedurende de dag
  • volledige aandacht voor jouw deelnemers
  • net even die extra’s tijdens ontbijt, lunch, diner of pauze.

Meer weten?

Weten wat ik voor jou kan betekenen om jouw event onvergetelijk te maken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen te bespreken.

Ook interessant