Fotoshoot in Montana

En dan zie ik opeens op Facebook dat een van de foto’s, die ik maakte tijdens mijn reis naar Montana, in een kalender staat. Eerst ongeloof. Mijn foto in een kalender, hoe kan het dat? Zelf heb ik deze niet opgestuurd. Ik kijk nog een keer, de foto is gedeeld door een dame die een foto heeft gemaakt van de kalender die ze net heeft ontvangen van ‘In the Saddle riding holidays’. Een Engelse organisatie die wereldwijd paardrijdvakanties organiseert.

Ik zoek direct het origineel op, alsof ik toch nog een bevestiging nodig heb dat het echt een foto van mijn hand is. En dan word ik steeds trotser, want een publicatie in een kalender die de wereld rond gaat, is best wel gaaf. De foto maakte ik vorig jaar van de dochter van de eigenaren van Rocking Z ranch in Montana. De dame op het paard had de foto van mij ontvangen en stuurde deze in voor de kalender van bovengenoemde organisatie die ook de boekingen voor hun ranch verzorgt.

Natuurlijk maakte ik een complete fotoreportage tijdens deze reis die de ranch gebruikte voor hun social media kanalen. Het geeft weer wat de gasten er kunnen beleven. Bekijk de fotocaroussel voor een indruk.

♥ Wil je ook een gezicht geven aan jouw plek en het werk wat je daar onderneemt? Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken.

Ook interessant