Ontdek wat bij je past

De open dagen komen eraan en jij gaat er zelfverzekerd en met plezier een kijkje nemen. En die digitale beroepskeuzetest op school? Die vul je met eenzelfde gevoel van vertrouwen in. Je hebt je hier goed op voorbereid en nu is het een kwestie van doorpakken. Hoe pak je zoiets aan? Doe een workshop studiekeuzevoorbereiding op VeluwsePlek.

Jij bent uniek en deze dag staat dan ook in het teken van jouw uniciteit. Relaxed en ontspannen ga je met jezelf aan het werk. Wat vind jij leuk om te doen, welke dingen hebben jouw belangstelling, wat zou je daarmee willen betekenen? Met praktische en eenvoudige oefeningen geef je aandacht aan jouw unieke zelf. Door alle afleiding in de buitenwereld even los te laten, maak je ruimte om met creativiteit naar jouw binnenwereld te kijken. En wat voor jij daarin belangrijk is, is die dag het enige wat telt.

Beeldend aan de slag

Op een praktische en eenvoudige manier bekijken we samen wat bij jou past. Op deze ontdekkingstocht werk je 1-op-1 van 10.00 – 16.30 uur met beeld en leuke opdrachtjes op VeluwsePlek. Centraal gelegen op de Veluwe tussen bos en hei. Een ideale plek om in alle rust relaxed te ‘werken’ aan jouw ideale toekomst en goed voorbereid de studiekeuze te maken die het beste bij je past.

Na afloop:

  • Weet je meer over jezelf
  • Heb je meer zelfvertrouwen bij je verdere oriëntatie
  • Win je aan enthousiasme en heb je zin om de keuze voor een studie te maken
  • Kun je beter bepalen welke studie bij je past

Zelfbewust een studiekeuze maken

De uitkomsten van deze dag krijg je in persoonlijk kompas: een overzichtelijk verslag van jouw talenten, kwaliteiten, interesses, missie en waarden. Ook maak ik een visualisatie van wat bij jou past. Jouw persoonlijke kompas is een goede basis om je daarna te oriënteren op een studie die bij je past.

In een online vervolggesprek van twee uur nemen we jouw persoonlijke kompas door met je ouders of verzorgers. Gezamenlijk kijken we dan naar mogelijke studierichtingen en maken we een actieplannetje met stappen die je kunt ondernemen.

Jouw investering

De investering voor deze workshop studiekeuzevoorbereiding waarop we 1-op-1 werken én de vervolgafspraak van 2 uur met je ouders erbij, is totaal € 495,- (incl. btw en lunch).

♥ Ja, ik wil graag op ontdekkingsreis.

Leuke informatie

Nog beter voorbereiden op je studiekeuze? Bekijk dan ook deze artikelen: