Op reis door voedselland

,

#anders eten: lekker in je vel met voeding die bij jou past

#anders eten: lekker in je vel met voeding die bij jou past

Lekker in je vel met voeding die speciaal op jou is afgestemd. En daar je eventuele gezinsleden ook mee inspireren. Hoe krijg je zoiets voor elkaar? Tijdens deze workshop reizen we door voedselland met een knipoog naar de Ayurvedische levenskunst. Maak kennis met verschillende kruiden en de 6 smaken die het verschil maken.

Op ontdekkingsreis door voedselland

Ontdek tijdens deze workshop welke voeding goed bij jouw type past en hoe je daar in de praktijk verrassende gerechten mee maakt, voor jezelf maar ook voor anderen.

  • Iedereen is anders. Weet jij welke voeding bij jouw type past?
  • Het geheim van een lekker Ayurvedisch gerecht
  • De kunst van het weglaten versus de kunst van het verrijken
  • Vlees noch vis, maar wat dan wel?
  • Ayurvedisch koken met 6 smaken, kleuren, kruiden
  • Verschillende spijsverteringen aan 1 tafel
  • Tips om jouw alternatieve kookkunsten op tafel te laten landen
  • Inspirerende kook- en moestuintips om meer in je element te komen

Wat krijg je?

  • Veel tips en inspiratie om meer in je element te komen. Door de voorbeelden weet je hoe je hier zelf ook praktisch thuis mee aan de slag gaat.
  • E-book met Ayurvedische recepten
  • Zelfgemaakt lekkers bij de thee
  • Soepje met 6 smaken voor bij de lunch of avondeten, afhankelijk van het gekozen tijdstip

Jouw bijdrage en aanmelden voor de workshop

€ 50 per persoon, incl. btw voor particulieren, excl. btw. voor bedrijven of organisaties, vanaf 3 personen. Exclusief reiskosten naar de locatie waar je de workshop wilt laten plaatsvinden. De workshop kan plaatsvinden in de ochtend, middag of avond bijvoorbeeld tijdens uitje met een  vriendengroep, training of retreat.

♥ Ook met elkaar op ontdekkingsreis?  Mail dan naar Trinke om jouw wensen door te nemen.