Op een (on)verwacht moment

,

Verblijd iemand met een kaartje

Een dennenappel, de ondergaande zon, een vogel of een fiets. Maar net wat we door het oog van de camera om ons heen zien, leggen we vast. Het hele jaar door lopen Wolter en ik met de camera in de hand door bos en over hei. Maar ook heel dichtbij op VeluwsePlek zien we vaak wel wat bijzonders om in beeld te vangen. Wanneer we deze foto’s afdrukken, zijn het net kleine kunstwerkjes. Dat bracht ons op het idee om ze als ansichtkaarten te versturen.

Reacties van kaart-ontvangers zijn: ‘wat persoonlijk, geen standaard ansichtkaart, er spreekt een bepaald gevoel uit, ik doe de kaart in een lijstje, ik heb de kaart nog steeds staan hoor en met dit boekje fotokaarten heb ik mijn eigen winkeltje en altijd een kaartje bij de hand.

Om meer mensen met onze natuurbeelden te verblijden, verzamelden we twintig van deze natuurkunstwerkjes in een boekje. Zo heb je altijd een kaartje bij de hand. Om weer eens lekker ouderwets met de post te versturen i.p.v. via de social media, app of mail. En dat voor maar € 0,75 per kaartje.

Het ansichtkaarten boekje

  • bestaat uit 20 vierkante fotokaarten
  • met landschapsbeelden van de Veluwe en abstracte natuurbeelden
  • voor verschillende gelegenheden zoals verjaardag, huwelijk, geboorte en overlijden
  • op mat papier gedrukt
  • formaat 13 bij 13 cm
  • met op de achterzijde voorgedrukte adresregels

Prijs

€ 15,- inclusief btw voor particulieren exclusief btw voor bedrijven. De verzendkosten van één boekje zijn € 3,50.

Wil je een ansichtkaartenboekje ontvangen en ook iemand verblijden met onze prachtige Nederlandse natuur? Stuur dan een mailtje naar Trinke. Binnen vijf werkdagen heb je de kaarten al in huis. Eenmaal op de post, ontvang je een bericht en een betalingsverzoek.

Vergelijkbare onderwerpen