Helderheid scheppen in jouw ideeën

,

Workshop ‘Jouw plan in beeld’

Plannen maken is een kunst op zich. En daar woorden aan geven, is niet altijd even makkelijk. Heb je alleen nog maar een idee wat je tot een plan wilt uitwerken? Deze workshop ‘Jouw plan in beeld’ geeft je een duwtje in de rug om jouw ideeën ook concreet te maken. 

Mijn ervaring is dat je een plan het beste kunt uitleggen wanneer je daar een beeld van hebt gemaakt. Letterlijk ‘beeldvorming’ dus. Eenmaal in beeld uitgedrukt, kon ik veel beter over m’n plannen vertellen en wist ik concreet welke stappen ik ging zetten.

Workshop

VeluwsePlek is hier een ideale locatie voor. Samen met anderen verbeeld je jouw plannen in een vision board. Dit kan gaan over persoonlijke ideeën. Maar ook bedrijven en organisatie kunnen terecht voor een inspirerende workshop om hun visie of bedrijfsidee concreet te maken.

Voor wie

Voor iedereen die:

  • een vraagstuk heeft en daar niet meteen een antwoord op kan formuleren
  • met een bedrijfsidee rondloopt maar daar nog geen woorden aan kan geven
  • met een team een volgende stap wil zetten

Waar

VeluwsePlek, Koningsweg 7 in Ermelo

Wat krijg je

Alle benodigde materialen en een inspirerende dag in een natuurlijke omgeving. En uiteraard: jouw plannen in een concreet beeld samengevat, zodat jij hier makkelijk woorden aan kunt geven.

Degene die daarna met hun vision board een concreet communicatieplan willen maken bied ik een individueel programma aan. In vier middagen begeleid ik je in het maken van concrete vervolgstappen in jouw communicatie en promotie naar de buitenwereld.

Wanneer

Dat bepaal jijzelf. De datum waarop deze workshop plaatsvindt, laten we bewust open zodat jij zelf kunt kiezen wanneer het jou past. Je mag alleen komen, of wellicht enthousiasmeer je nog anderen om met je mee te gaan. Ook geef ik workshops voor bedrijventeams.

Stuur een appje of mailtje met jou/jullie voorkeursdatum.

Hoe laat

13.30 uur – 17.00 uur. Vanaf 13.00 ben je welkom en staat de koffie en thee klaar.

Jouw bijdrage

1-3 personen: € 65,- per persoon. 4-6 personen: € 55,- per persoon. 7-10 personen: € 45,- per persoon.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen met jouw naam/achternaam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt binnen 2 werkdagen na aanmelding een bevestiging met routebeschrijving en een betalingsverzoek. Er is plek voor 8 deelnemers.

Aanmelden workshop: ‘Jouw plan in beeld’

Vergelijkbare onderwerpen