Helderheid scheppen in jouw toekomst

,

Workshop ‘Jouw ideaal in beeld’

Als bedrijf of persoon ben je toe aan een volgende stap. Je hebt een visie en je wilt daar handen en voeten aan geven. Plannen maken is een kunst op zich. En daar woorden aan geven, is niet altijd even makkelijk. Begin eens met een visuele voorstelling van wat je wilt bereiken. Deze workshop ‘Jouw ideaal in beeld’ geeft je een duwtje in de rug om jouw ideeën vorm te geven. 

Mijn ervaring is dat je jouw ideaal het beste kunt uitleggen wanneer je daar een verbeelding van hebt gemaakt. Letterlijk ‘beeldvorming’ dus. Eenmaal vastgelegd, kan ik veel beter over mijn plannen vertellen en weet ik concreet welke stappen ik ga zetten.

Voor iedereen die

  • een persoonlijk vraagstuk heeft en daar niet meteen een antwoord op kan formuleren
  • een visie heeft en daar handen en voeten aan wil geven
  • een strategische keuze wil maken
  • een volgende stap wil zetten

Waar?

VeluwsePlek, Koningsweg 7 in Ermelo

Wat krijg je?

Alle benodigde materialen en een inspirerende ochtend of middag in een ontspannen omgeving. En uiteraard: bespreken we jouw ideeën die je in beeld hebt samengevat, zodat jij hier makkelijk woorden aan kunt geven en een volgende stap mee kunt zetten.

Doorvertalen

Wil je met dit vision board woorden geven aan jou visie en ideeën? Met de volgende verdiepingsessies helpen we je het vision board concreet door te vertalen:

  • Verdiepingsessie ‘Herken & werk met je talent’, 1 dagdeel

Jouw bijdrage en aanmelden

Deze workshop is los te volgen, maar ook als bouwsteen van een programma.

€ 150,- per persoon, excl. btw. voor bedrijven, inclusief btw voor particulieren. Je ontvangt binnen 2 werkdagen na aanmelding een bevestiging met routebeschrijving en een betalingsverzoek.

Boek je deze workshop samen met een verdiepingsessie, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.

Kom je voor een teamdag, heidag of vergadering naar VeluwsePlek en wil je deze workshop verwerken in je dag, vraag dan een offerte op maat aan.

Aanmelden kan met een e-mail, appje of telefoontje.

Vergelijkbare onderwerpen