Samen anders ontbijt maken en proeven

,

Workshop: Variatie in je ontbijt

Waarom iedere ochtend starten met koude yoghurt of een boterham? Snel, makkelijk en zo vanzelfsprekend. Maar zou je niet eens meer willen variëren? Er is nog zoveel meer mogelijk. En toch makkelijk en snel een ontbijt op tafel toveren. Laat je op deze ochtend inspireren door warme alternatieven.

Wat gaan we doen?

Voordat we gaan beginnen met koken, drinken we een kopje thee met een pannenkoekje erbij. Dan is de eerste trek gestild. Daarna maken we met elkaar diverse warme ontbijtgerechtjes en krijg je tips en handvatten om thuis ook meer variatie in je ontbijt aan te brengen. En ik leg uit welk ontbijt het beste bij welk type past.

Uiteraard gaan we met elkaar proeven. De ingrediënten die we gebruiken zijn biologisch.

Waar?

Inspiratielocatie VeluwsePlek, Koningsweg 7 in Ermelo

Hoe laat?

08.00 uur – 10.30 uur. Vanaf 7.30 ben je van harte welkom.

Wat krijg je?

  • Veel tips en inspiratie om meer variatie in je ontbijt aan te brengen. Door de voorbeelden die we tijdens deze ochtend maken, weet je hoe je hier zelf ook thuis praktisch mee aan de slag kunt gaan
  • E-book met een variatie aan ontbijtrecepten.

Jouw bijdrage en aanmelden

Zin in een andere start van de dag? Deze workshop is los te volgen op een datum naar keuze, maar ook als bouwsteen van een vitaliteitsprogramma.

€ 45 per persoon, excl. btw. voor bedrijven, inclusief btw voor particulieren. bij minimaal 2 personen, maximaal 10 personen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen na aanmelding een bevestiging met routebeschrijving en een betalingsverzoek.

Kom je voor een teamdag, heidag of vergadering naar VeluwsePlek en wil je deze workshop verwerken in je dag, vraag dan een offerte op maat aan.

Aanmelden kan met een e-mail, appje of telefoontje.

Vergelijkbare onderwerpen