Anders ontbijt maken en proeven

Laat je tijdens deze workshop inspireren door alternatieve ontbijtjes. Want waarom iedere ochtend starten met koude yoghurt of een boterham? Natuurlijk gaat dat snel, makkelijk en het is ook zo vanzelfsprekend. Maar zou je niet eens meer willen variëren? Er is nog zoveel meer mogelijk om toch makkelijk een lekker warm ontbijt op tafel te toveren. 

Wat gaan we doen?

Voordat we gaan beginnen met koken, drinken we een kopje thee met een pannenkoekje erbij. Dan is de eerste trek gestild. Daarna maken we met elkaar diverse warme ontbijtgerechtjes en krijg je tips en handvatten om thuis ook meer variatie in je ontbijt aan te brengen. En ik leg uit welk ontbijt het beste bij welk (Ayurvedische) type past.

Wat krijg je tijdens deze workshop?

  • Veel tips en inspiratie om meer variatie in je ontbijt aan te brengen. Door de voorbeelden die we tijdens deze ochtend maken, weet je hoe je hier zelf ook thuis praktisch mee aan de slag kunt gaan
  • Uiteraard gaan we met elkaar proeven. De ingrediënten die we gebruiken zijn biologisch
  • E-book met een variatie aan ontbijtrecepten.

Bijdrage

Zin in een andere start van de dag? Deze workshop geef ik op locatie bijvoorbeeld tijdens een incompany ‘Health Week’ if vitaliteitsweek,  tijdens een uitje met een vriendengroep of een retraite.

€ 45 per persoon, excl. btw. voor bedrijven, inclusief btw voor particulieren. bij minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

♥ Ja, ik wil deze workshop boeken

Ook interessant