Samen anders ontbijt maken en proeven

,

Workshop ‘Variatie in je ontbijt’

Waarom iedere ochtend starten met koude yoghurt of een boterham? Snel, makkelijk en zo vanzelfsprekend. Maar zou je niet eens meer willen variëren? Er is nog zoveel meer mogelijk. En toch makkelijk en snel een ontbijt op tafel toveren. Laat je op deze ochtend inspireren door warme alternatieven.

Wat gaan we doen?

Voordat we gaan beginnen met koken, drinken we een kopje thee met een pannenkoekje erbij. Dan is de eerste trek gestild. Daarna maken we met elkaar diverse warme ontbijtgerechtjes en krijg je tips en handvatten om thuis ook meer variatie in je ontbijt aan te brengen. En ik leg uit welk ontbijt het beste bij welk type past.

Uiteraard gaan we met elkaar proeven. De ingrediënten die we gebruiken zijn biologisch.

Waar?

Op inspiratie en workshoplocatie VeluwsePlek, Koningsweg 7 in Ermelo

Wanneer?

Dat bepaal jijzelf. De datum waarop deze workshop plaatsvindt, laten we bewust open zodat jij zelf kunt kiezen wanneer het jou past. Je mag alleen komen, of wellicht enthousiasmeer je nog anderen om met je mee te gaan.

Stuur een appje of mailtje met jou/jullie voorkeursdatum.

Hoe laat?

08.00 uur – 10.30 uur. Vanaf 7.30 ben je van harte welkom.

Wat krijg je?

  • Veel tips en inspiratie om meer variatie in je ontbijt aan te brengen. Door de voorbeelden die we tijdens deze ochtend maken, weet je hoe je hier zelf ook thuis praktisch mee aan de slag kunt gaan
  • E-book met een variatie aan ontbijtrecepten.

Jouw bijdrage

1-3 personen: € 65,- per persoon. 4-6 personen: € 55,- per persoon. 7-10 personen: € 45,- per persoon.

Aanmelden

Zin in een andere start van de dag, meld je dan aan door een e-mail te sturen met jouw naam/achternaam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt binnen 2 werkdagen na aanmelding een bevestiging met routebeschrijving en een betalingsverzoek. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Aanmelden Workshop ‘Variatie in je ontbijt’

Vergelijkbare onderwerpen