Helderheid met een vision board

Je hebt een visie, idee of ideaal en je wilt daar handen en voeten aan geven. Plannen maken is een kunst op zich. En daar duidelijk over kunnen vertellen vaak nog meer. Maak daarom eerst een visuele voorstelling in de vorm van een vision board.  

Met een vision board maak je een beeld van wat je wilt bereiken. Het geeft je inzicht in vragen zoals: Wie ben ik en wat wil ik bereiken? Wat is mijn verhaal? Wat wil ik uitstralen?

Een vision board voor iedereen die:

  • een persoonlijk vraagstuk heeft en daar niet meteen een antwoord op kan formuleren
  • een visie heeft en daar handen en voeten aan wilt geven
  • keuzes wil maken, bijvoorbeeld voor een vervolgopleiding
  • een volgende stap wil zetten, bijvoorbeeld in het opzetten van een eigen bedrijf

Waar?

VeluwsePlek, Koningsweg 7 in Ermelo

Wat krijg je?

  • Alle benodigde materialen en een inspirerende middag van 13.00 – 17.00 uur in een ontspannen omgeving midden in de natuur
  • Zelfgebakken lekkers voor de koffie / thee
  • Een beeldreading. Ik maak tegelijk met jou ook een vision board helemaal afgestemd op jouw vraag
  • Bespreken van jouw ideeën die je in beeld hebt samengevat
  • Na het in beeld brengen, help ik je in dezelfde middag het vision board concreet door te vertalen naar jouw visie, missie, identiteit, waarden en overtuigingen. Dit vormt voor bedrijven bijvoorbeeld een perfecte basis voor het maken van content voor communicatie-uitingen.

Jouw bijdrage en aanmelden

€ 225,- per persoon, excl. btw. voor bedrijven, inclusief btw voor particulieren.

Kom je voor een teamdag, heidag of vergadering naar VeluwsePlek? Een gezamenlijk vision board maken is een mooi instrument om met elkaar aan een visie te werken. Vraag naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

Aanmelden kan met een e-mail, appje of telefoontje.

Omschrijven van jouw bedrijfsverhaal

Wil je na deze middag nog een stapje verder? Jouw verhaal onder woorden brengen? Co-creator en tevens mijn partner Wolter begeleidt jouw hierin verder. Met de uitkomsten van de vision board workshop als uitgangspunt. Samen met jou brengt hij de klantbehoefte van de mensen, die jij voor jouw talenten wil interesseren, in kaart. Traint en begeleidt hij jou in het schrijven van content of schrijft hij zelf de klantgerichte content voor jouw bedrijf. Want heb je een doordacht verhaal, dan zorgt dat voor meer zichtbaarheid. Na een vrijblijvende intake, ontvang je afgestemd op jouw wensen een offerte op maat.

Vergelijkbare onderwerpen