Met een visionboard

,

♥ Kleur en vorm aan jouw toekomst geven

Je hebt een visie, idee of ideaal en je wilt daar handen en voeten aan geven. Plannen maken is een kunst op zich. En daar duidelijk over kunnen vertellen vaak nog meer. Maak daarom tijdens deze 1-op-1 workshop eerst een visuele voorstelling in de vorm van een visionboard.  

Tijdens deze dagworkshop breng ik samen met jouw door visioning en het maken een visionboard jouw ideale toekomst in beeld. Deze workshop geeft inzicht in vragen als: Wat is mijn ideale omgeving, wat is mijn talent, wie ben ik en wat wil ik bereiken? Kortom: wat is mijn verhaal en wat wil ik zijn en doen? Het helpt je vast te stellen waar jij écht blij van wordt en ook zin hebt om er aan te beginnen. Zie het als een soort nulmeting waarin we huidige en gewenste situatie schetsen. Het gemaakte moodbord waar je deze dag mee afsluit, activeert je onbewuste om die toekomst ook daadwerkelijk te realiseren.

Een workshop vision board voor iedereen die:

 • een volgende stap wil zetten, bijvoorbeeld met de lancering van nieuwe producten of diensten het starten van een onderneming
 • een andere leefstijl wil, zich vitaler wil voelen, anders wil eten
 • keuzes wil maken, bijvoorbeeld voor een vervolgopleiding
 • een nieuwe ideale woonomgeving wil verbeelden

Wat krijg je?

 • Jouw ideale toekomst uitgebeeld
 • Tegelijk met jou maak ik ook een moodboard, volledig afgestemd op jouw en je vraag
 • Bespreking van de ideeën en bijbehorend toekomstbeeld die jij en ik in beeld hebben samengevat
 • Een handgeschreven ‘contract’ met jezelf met acties die jij de komende tijd onderneemt om jouw ideaal te realiseren
 • Een week later: deze nulmeting uitgewerkt in een gestructureerd overzicht, wat zorg voor extra motivatie om jouw ideaal ook echt vorm te geven
 • Meer richting, rust en vertrouwen in je toekomst

En uiteraard:

 • Alle benodigde materialen
 • Huisgemaakte lunch en lekkers voor bij de koffie / thee

Jouw bijdrage en aanmelden

Deze één op één workshop van 10.00 – 16.30 uur vindt plaats bij mij aan huis @ VeluwsePlek. Een ontspannen en inspirerende omgeving midden in de natuur die uitnodigt tot creëren.

Jouw investering voor deze workshop is € 495,– incl. btw voor particulieren en exclusief voor ondernemers.

♥ Ik begin graag gemotiveerd aan een volgende stap

Een gezamenlijk visionboard maken kan ook, als doelgericht instrument om met elkaar aan een ondernemingsvisie te werken.

♥ Ik ontvang daarvoor graag een offerte op maat.

Daadwerkelijk stappen zetten

Voor ondernemers

Ben je ondernemer en wil je na deze middag nog een stapje verder met je communicatie aan je klantgroepen? Samen met mijn partner Wolter begeleiden we jouw onderneming naar professionele presentatie met onderscheidende klantgerichte communicatie. Dit kan met online beeldsessies, zodat je vanuit je thuis verder wordt geholpen om ook daadwerkelijk de door jouw geformuleerde acties in daden om te zetten.

Voor mensen die gaan verhuizen

Heb je deze middag die ideale plek geschetst en heb je die woning gevonden waar je een nieuwe start kunt maken? Ik bereid je voor op een georganiseerde, opgeruimde en verhuizing die in alle rust plaats vind. Kijk bij verhuizen voor meer informatie.

Voor mensen die anders willen eten

Heb je deze middag jouw ideale leefstijl geschetst en wil je stappen zetten met anders eten? Na deze dag en nulmeting help ik je praktisch stappen zetten. Kijk bij anders eten hoe.

Voor scholieren die een studiekeuze moeten maken

Heb je in deze dag in beeld gebracht wat je interesses, talenten en kernwaarden zijn? En heb je daar een toekomstbeeld bij gemaakt? In een of meerdere online vervolgsessies help ik je bij het maken van een keuze voor een studie die daar bij past.

Ook interessant