Richting, rust & ruimte

Jouw leefstijl inrichten zoals deze het beste bij je past, helemaal in je element? Met onderstaande bouwstenen stel je een programma op maat samen. Alleen of met je partner of vriend(in). Maar ook zijn meerdere dagen mogelijk inclusief overnachten op VeluwsePlek, midden in de natuur vlakbij bos en hei. 

MENTALE & EMOTIONELE ZELFZORG

Je wilt connectie krijgen met de leefstijl die het beste bij je past. In je element zijn. Met onderstaande bouwstenen krijg je helder voor ogen hoe jouw ideale leefstijl er uit ziet en hoe je deze met vertrouwen richting geeft. 

Is jouw onderneming het onderwerp van jouw visionboard en wil je woorden geven aan jouw ondernemersideaal? Met Contentfontein begeleiden Wolter en ik je in het omschrijven van jouw verhaal voor jouw klanten.

  • Behoefte en beleving van jouw klanten in kaart
  • Training en begeleiding in het schrijven van content die daar op aansluit
  • Schrijven van klantgerichte content voor jou en je onderneming door ons

FYSIEKE ZELFZORG

Je wilt jezelf (opnieuw) vitaler en energieker presenteren aan de buitenwereld, maar weet niet hoe je dat aanpakt. Met onderstaande bouwstenen ervaar je jouw ideale leefstijl ook vitaal:

  • Do-In Yoga: ervaar met welke oefeningen je jouw dag vitaal begint
  • Bosbaden: we maken een wandeling in het bos met de dansende bomen, waarbij we reflecteren over jouw ideale leefstijl
  • Leer en ervaar welke voeding bij jouw type past voor meer energie
  • Kledingkleuradvies voor een stralend uiterlijk
  • Fotobeeldreportage die uitbeeldt wie je bent, wat je werkzaamheden zijn en hoe de klant jouw diensten beleefd

PRAKTISCHE LEEFSTIJL-BEGELEIDING AAN HUIS

Thuis wil je de leefstijl die het beste bij je past ook voortzetten. Maar hoe doe je dat praktisch? Met onderstaande bouwstenen richten we samen jouw ideale leefstijl ook voor de lange termijn praktisch in:

Ook geef ik leefstijl programma’s bij ondernemingen op locatie. In overleg stellen we daarvoor met elkaar een programma samen. Vraag naar de mogelijkheden en voor een offerte op maat.