Creatief en praktisch

Zelf de regie voeren over jouw ideale toekomst kun je zien als een persoonlijke manier van zelfzorg. Hoe zou het zijn om jouw leefstijl in te richten zoals deze het beste bij je past, helemaal in je element?

Keuze begeleiding in 3 stappen

In 3 stappen helder voor ogen hoe jouw ideale leefstijl er uit ziet en hoe je deze met vertrouwen richting geeft:

  1. Visionboard – In beeld hoe jij je toekomst ziet
  2. Leefstijlkompas – Inzicht in jouw toekomstidealen, missie, identiteit, kernwaarden en talenten en een verbeelding waarin ons gesprek is vertaald
  3. Scenarioschets – Overzicht van praktische stappen op weg naar jouw ideale toekomst

Bovenstaande stappen naar jouw ideaal volg je 1-op-1 maar kunnen ook samen met je partner. Mogelijk zijn sessie(s) van 1,5 uur, dagdeel, dag en ook meerdere dagen inclusief overnachten op VeluwsePlek, een ontspannen en inspirerende plek midden in de natuur vlakbij bos en hei.

Speciaal voor ondernemers

Werken met gemotiveerde en vitale medewerkers die zich inzetten van de missie van jouw onderneming of organisatie? Vraag naar de mogelijkheden voor een programma op maat.

Is jouw ideaalbeeld een eigen onderneming en weet je niet hoe je daar een gezicht aan geeft?  Contentfontein, ook gevestigd @ VeluwsePlek, begeleidt je in een doordacht en authentiek verhaal in woord en beeld voor meer zicht-en vindbaarheid.

Praktische begeleiding (aan huis)

Ook thuis wil je goed zorg voor jezelf zorgen, maar hoe doe je dat praktisch? Met onderstaande bouwstenen richten we samen jouw ideale leefstijl voor de lange termijn praktisch in: