Creatief en praktisch

Zelf de regie voeren over jouw ideale toekomst kun je zien als een persoonlijke manier van zelfzorg. Hoe zou het zijn om jouw leefstijl in te richten zoals deze het beste bij je past, helemaal in je element?

Keuze begeleiding in 3 stappen

In 3 stappen helder voor ogen hoe jouw ideale leefstijl er uit ziet en hoe je deze met vertrouwen richting geeft:

  1. Visionboard – In beeld hoe jij je toekomst ziet
  2. Persoonlijk keuzekompas – Inzicht in jouw toekomstidealen, missie, identiteit, kernwaarden en talenten, vastgelegd in een uitgebreid verslag in woord en beeld. En voor degene die zich vitaler willen voelen, inzichtelijk welke voeding het beste bij jouw type past.
  3. Scenarioschets – Overzicht van praktische stappen op weg naar jouw ideale toekomst

Bovenstaande stappen naar jouw ideaal volg je 1-op-1 maar zijn ook samen met je partner mogelijk.

Speciaal voor ondernemers

Is jouw ideaalbeeld een eigen onderneming en wil je daar een gezicht aan geven?  Met het schrijven en fotograferen van klantgerichte content vertellen we jouw verhaal in woord en beeld voor meer zicht-en vindbaarheid.

Werken met gemotiveerde en vitale medewerkers die zich inzetten van de missie van jouw onderneming of organisatie? Vraag naar de mogelijkheden voor een programma op maat.

Praktische begeleiding (aan huis)

Ook thuis wil je goed zorg voor jezelf zorgen, maar hoe doe je dat praktisch? Met onderstaande bouwstenen richten we samen jouw ideale leefstijl voor de lange termijn praktisch in: