Richting, rust & ruimte in je hoofd

Zelf de regie voeren over jouw ideale toekomst kun je zien als een persoonlijke manier van zelfzorg. Hoe zou het zijn om jouw leefstijl in te richten zoals deze het beste bij je past, helemaal in je element?

Leefstijlkeuze begeleiding in 3 stappen

In 3 stappen krijg je helder voor ogen hoe jouw ideale leefstijl er uit ziet en hoe je deze met vertrouwen richting geeft:

  1. Visionboard – Jouw ideaal door jouw zelf verbeeldt
  2. Jouw potentieel in kaart – Inzicht in jouw missie, identiteit, kernwaarden en talenten, incl. beknopte Human Design en horoscoop rapportage en een verbeelding waarin onze gesprekken zijn vertaald
  3. Scenarioschets – Overzicht van (kleine) stappen op weg naar een ideale toekomst

1-op-1

Bovenstaande stappen naar jouw ideaal kun je 1-op-1 volgen of met je partner of vriend(in). Mogelijk zijn sessie(s) van 1,5 uur, dagdeel, dag en ook meerdere dagen inclusief overnachten op VeluwsePlek, een ontspannen en inspirerende plek midden in de natuur vlakbij bos en hei.

Groepen

Wil je bovenstaande stappen zetten met de medewerkers van jouw hele bedrijf? Dat is ook mogelijk. Ik verzorg creatieve & inspirerende dagprogramma’s die ervoor zorgen dat jouw medewerkers hun talenten voor het uitvoeren van de bedrijfsmissie met plezier inzetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Extra voor ondernemers

Gaat jouw toekomstkeuze over jouw onderneming? Met Contentfontein begeleiden Wolter en ik je in het omschrijven van jouw verhaal voor jouw klanten.

  • Behoefte en beleving van jouw klanten in kaart
  • Training en begeleiding in het schrijven van content die daar op aansluit
  • Schrijven van klantgerichte content voor jou en je onderneming door Contentfontein

Leefstijl begeleiding aan huis

Je wilt de leefstijl die het beste bij je past ook thuis voortzetten. Hoe doe je dat praktisch? Met onderstaande bouwstenen richten we samen jouw ideale leefstijl ook voor de lange termijn in: