De leefstijl die het beste bij je past

Jouw leefstijl inrichten zoals deze het beste bij je past, helemaal in je element? Met onderstaande bouwstenen stel je een zelfzorg-programma op maat samen. Alleen of met je partner of vriend(en). Maar ook zijn meerdere dagen mogelijk inclusief overnachten op VeluwsePlek, midden in de natuur vlakbij bos en hei. 

Ervaar hoe het is om in de dagelijkse praktijk je in te spannen vanuit een ontspannen leefstijl.

MENTALE & EMOTIONELE ZELFZORG

Je wilt weer connectie krijgen met de leefstijl die het beste bij je past. In je element zijn. Met onderstaande bouwstenen krijg je helder voor ogen hoe jouw ideale leefstijl er uit ziet en hoe je deze met vertrouwen richting geeft. 

  • Jouw potentieel in kaart: meer inzicht in jouw missie, identiteit, kernwaarden en talenten
  • Visionboard – Jouw ideaal door jouw zelf verbeeld, inclusief beeldreading waarin ik verbeeld wie je bent en wat bij je past
  • Aandachtsoefeningen, meditatie en stiltewandeling tijdens een ‘bosbad’.

Is jouw onderneming het onderwerp van jouw visionboard en wil je woorden geven aan jouw ondernemersideaal? Met Contentfontein begeleiden Wolter en ik je in het omschrijven van jouw verhaal voor jouw klanten.

  • Behoefte en beleving van jouw klanten in kaart
  • Training en begeleiding in het schrijven van content die daar op aansluit
  • Schrijven van klantgerichte content voor jou en je onderneming door ons

 FYSIEKE ZELFZORG

Je wilt jezelf (opnieuw) vitaler en energieker presenteren aan de buitenwereld, maar weet niet hoe je dat aanpakt. Met onderstaande bouwstenen ervaar je jouw ideale leefstijl ook vitaal:

PRAKTISCHE ZELFZORG

Thuis wil je de zorg voor jezelf voortzetten. Maar hoe doe je dat praktisch? Met onderstaande bouwstenen richten we samen jouw ideale leefstijl ook voor de lange termijn praktisch in:

Ook geef ik zelfzorg programma’s bij ondernemingen op locatie. In overleg stellen we daarvoor een programma samen. Vraag naar de mogelijkheden en voor een offerte op maat.