Voor een onvergetelijk event

Je wilt dat jouw deelnemers het maximale halen uit jouw event, training, retraite of retreat. Als begeleider, trainer of coach heb je dan ook volledige aandacht voor hen. Daarnaast zijn het de details die jouw event onderscheidend maken. Hoe zorg je voor die extra’s die een blijvende herinnering achterlaten? Werk je voor die extra’s samen met anderen? Iemand die de catering verzorgt. Iemand die yoga geeft en misschien ook nog iemand die foto’s maakt? Dat zijn al snel drie of soms wel vier mensen.

Co-creëren met Trinke | all in one

All-in one. Wel zo rustig en makkelijk.

Onderstaande extra’s die jouw event, retreat of retraite onvergetelijk maken, zijn los te boeken, maar ook als totaal pakket.

  • Verantwoorde en verrassende voeding tijdens ontbijt, lunch en/of diner. Maar ook de tussendoortjes voor bij de thee en koffie. Klaargemaakt in kookstudio VeluwsePlek of bij jou op locatie in binnen- en buitenland. Rekening houdend met vegan, gluten- suiker en lactosevrij dieetwensen. Tijdens deze energiegevende catering ervaren de deelnemers de zes smaken uit de Ayurvedische keuken en krijgen ze praktische tips om thuis ook mee aan de slag te gaan.
  • Een ontspannen begin van de dag met Do-In Yoga
  • Verbeeldingen van wat jij onderneemt met de deelnemers en hoe de klant dat beleeft. Het vastleggen van ceremonies, groeimomenten en doorbraken. Zodat de deelnemers nog een keer dat moment bekrachtigd zien. Bovendien is jouw beeldenbank gevuld met diverse verhalende foto’s die je kunt gebruiken als publiciteit voor jouw volgende geplande event.
  • Workshop vision board waarmee de deelnemers, aan het begin van de dag, meerdaagse of week, hun ideale leefstijl verbeelden. Een beeld dat zij vervolgens onder jouw begeleiding als uitgangspunt kunnen nemen voor het zetten van een volgende stap
  • Workshop ‘welke kleur versterkt jouw uitstraling?‘ In deze workshop ervaren de deelnemers welke kracht kleur meegeeft aan hun uitstraling en daarmee aan hun non-verbale communicatie
  • En tot slot ‘jouw dag(en) op rolletjes’.  Als betrokken gastvrouw zorg ik ervoor dat jouw dag georganiseerd verloopt. Natuurlijke aanwezig, voor rust maar ook voor verbinding in de groep.

Inspirerende locatie huren

Zoek je daarnaast nog een inspirerende locatie om jouw evenement, training, retreat of retraite te organiseren? Daarvoor kun je terecht @ VeluwsePlek. Gelegen in een rustgevende omgeving midden tussen bos en hei, centraal in het land. Mijn twee paardjes zijn ook in te zetten tijdens jouw coaching en training met de deelnemers.

Jouw event of retreat vind- en zichtbaar

Krijg je nog onvoldoende deelnemers voor jouw event of retreat en wil je beter vind- en zichtbaar zijn? Co-creator en tevens partner Wolter begeleidt jouw in het beschrijven van jouw verhaal. Samen met jou brengt hij de klantbehoefte van de potentiële deelnemer, die jij voor jouw event wil interesseren, in kaart. Traint en begeleidt hij jou in het schrijven van content of schrijft hij zelf de klantgerichte content voor jouw bedrijf. Want heb je een doordacht verhaal dan zorgt dat voor meer zichtbaarheid.

Contact

Ook een onvergetelijk event? Neem contact op voor een vrijblijvende ontmoeting op VeluwsePlek of bij jou op locatie. Dan spreken we door wat jij aan extra’s toe wilt toevoegen aan jouw event en maak ik een offerte op maat.

Lees ook de klantbeleving van Angelic Insights Retreatcenter