Onderscheidende communicatie

Je wilt nieuwe producten of diensten lanceren, een nieuwe bedrijfstak ontwikkelen of een doorstart maken met je onderneming of organisatie. Maar je vindt het nog niet zo makkelijk de essentie van die onderneming goed te verwoorden. Dat waar het voor staat, in een paar korte zinnen uitgelegd: dit doen we, zo doen we dat en dit is waarom we dat doen. 

Trinke & Wolter zorgen ervoor dat je deze ‘nieuwe onderneming’ professioneel en onderscheidend presenteert met een goed voorbereid en doordacht verhaal.

Dit doen we als volgt:

Zichtbaar met een merkidentiteit

Samen met jou brengen we de essentie van de onderneming en de behoefte, het belang en de beleving van de klanten in kaart. We beginnen met een nulmeting en werken toe naar een merkkompas en bijbehorend contentkompas. Wat beloof je als onderneming en hoe maak je dat duidelijk aan verschillende klantgroepen? Ofwel: waarvoor kunnen klanten bij de onderneming terecht en hoe vertel je dat op een onderscheidende en geloofwaardige manier? Het merk- en contentkompas wat hier uit voort komt, is het vertrekpunt van een onderscheidende en consistente boodschap die je wilt communiceren.

Het werken met een team aan zo’n kompas kan bij jullie op locatie of als we één op één werken, online of bij ons op inspiratielocatie VeluwsePlek. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vindbaar met onderscheidende teksten en beelden

Met het merk- contentkompas als uitgangspunt, verzorgen wij klantgerichte content. Denk aan tekst en beeldmateriaal voor de website, social media kanalen en andere communicatie-uitingen van de onderneming, zoals blogs, interviews, advertorials, artikelen en opinies. Ook kunnen wij een tijdelijke redactie vormen en voeren voor bijvoorbeeld een magazine of blog.

Creator van eigen content

Wil jij of één van de medewerkers in de onderneming zelf klantgericht leren schrijven? In meerdere online één op één sessies leren wij je klantgerichte content schrijven, zoals webtekst, een blog, artikel of opinie. Ook geven wij groepstraining aan minimaal 3 en maximaal 5 personen op locatie.

Wat wij al eerder voor klanten deden

De blogs en andere content op deze website laten zien hoe wij tekst en beeld voor Trinke.nl toepassen. Wat wij samen voor klanten doen en hoe onze content zijn weg vindt in diverse communicatie-uitingen, zie je uitgewerkt in onze portfolio.

Bespaar tijd en geld en begin voorbereid aan de communicatie van jouw nieuwe onderneming. Wil je vrijblijvend (online) met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant