Onderscheidende communicatie

In online en offline communicatie weet je de essentie van de onderneming goed te verwoorden. Dat waar het voor staat, in een paar korte zinnen uitgelegd: dit doen we, zo doen we dat en dit is waarom we dat doen. Of kan de content die je maakt onderscheidener en consistenter, gericht op de behoefte en het belang van de klant?

Trinke & Wolter zorgen ervoor dat de onderneming zich professioneel presenteert met onderscheidende klantgerichte communicatie.

Dit doen we als volgt:

Zichtbaar met een eigen merkidentiteit

Wat beloof je als onderneming en hoe maak je dat duidelijk aan verschillende klantgroepen? Ofwel: waarvoor kunnen klanten bij de onderneming terecht en hoe vertel je dat op een onderscheidende en geloofwaardig manier? Samen met jou brengen we de essentie van de onderneming en de behoefte, het belang en de beleving van de klanten in kaart. We beginnen met een nulmeting en werken toe naar een merkkompas en bijbehorend contentkompas. Het merk- en contentkompas is het vertrekpunt van een constitente boodschap die je wilt communiceren.

Het werken aan een merkkompas kan zowel online als op locatie of bij ons op VeluwsePlek. Vraag naar de mogelijkheden.

Vindbaar met onderscheidende teksten en beelden

Met het merk- contentkompas als uitgangspunt, verzorgen wij klantgerichte content. Denk aan tekst en beeldmateriaal voor de website, social media kanalen en andere communicatie-uitingen van de onderneming, zoals blogs, interviews, advertorials, artikelen en opinies. Ook kunnen wij een tijdelijke redactie vormen en voeren voor bijvoorbeeld een magazine of blog.

Creator van eigen content

Wil jij of één van de medewerkers in de onderneming zelf klantgericht leren schrijven? In meerdere online één op één sessies leren wij je klantgerichte content schrijven, zoals webtekst, een blog, artikel of opinie. Ook geven wij groepstraining aan minimaal 3 en maximaal 5 personen op locatie.

Wat wij al eerder voor klanten deden

De blogs en andere content op deze website laten zien hoe Contentfontein tekst en beeld voor Trinke.nl toepast. Wat wij samen voor klanten doen en hoe onze content zijn weg vindt in diverse communicatie-uitingen, ziet u uitgewerkt in onze portfolio.

Bespaar tijd en geld en begin voorbereid aan de communicatie van je onderneming. Wil je vrijblijvend (online) met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op.