Klantbeleving

Laat je overtuigen

Iedere klant beleeft mijn dienstverlening op zijn of haar manier. Nog meer overtuigd raken van wat mijn dienstverlening jou brengt? Lees dan de klantbelevingen hieronder. 

Co-creatie met Trinke

Mijn Retreats met paarden staan in het teken van liefde voor jezelf. Niets fijner om je dan ook qua food in de watten te laten leggen. Vegan, gluten- en lactosevrije gerechten stonden afgelopen Retreat tussen de middag op tafel. Zo konden deelnemers ruiken, zien en proeven hoe een verrassende combinatie van kruiden, smaken en kleuren een verantwoorde lunch compleet maken. Een aantal deelnemers raakte geïnspireerd om hun eigen voedingspatroon ook maar eens onder de loep te nemen.

Waar kwamen die heerlijk maaltijden vandaan? Op haar VeluwsePlek bereidde Trinke elke dag weer de heerlijkste Ayurvedische lunches voor en zorgde ze ook voor verantwoord lekkers bij de thee en koffie. Soms ook nog eens afgestemd op het thema van de dag. Een luxe die net dat beetje extra’s geeft aan een Retreat. Want het is niet voor niets een “Treat” voor jezelf. Gelukkig kan ik tijdens onze co-creatie in september weer op de kookkunsten van Trinke rekenen!

Angelic Insights Retreat center met paarden

Brainstormsessie @ VeluwsePlek

Een geweldige inspirerende plek om nieuwe ideeën op te doen. VeluwsePlek wat ben je mooi en wat lig je perfect, zo midden in de bossen en aan de rand van de heide.

Jeanette Goudswaard Marketing en Communicatie

Vision board sessie @ VeluwsePlek

De VeluwsePlek leent zich uitstekend om ongestoord én geïnspireerd door de natuurlijke omgeving, op zoek te gaan naar jouw Sweet Spot.

Ageeth

Portretfotoshoot @ VeluwsePlek

Was een super dag, Trinke! En wat een geduld heb jij. Ik heb al een sneak preview gezien van het eind resultaat..de foto’s van mij in het bos zijn prachtig! Ik kijk nu al uit naar de publicatie ervan in ons magazine 90 jaar Van der Sijde Hout. Dank je wel!

Van der Sijde Hout B.V.

Vision board sessie @ VeluwsePlek

Vandaag een heerlijke middagje uit het hoofd in contact met het hart geweest. Puur intuïtief aan de slag met het maken van een vision board. Wat is het toch gaaf om bezig te zijn met hoe je je leven in combinatie met je werk graag ziet. Deze boards gaan voornamelijk over wie passen er bij mijn retreats, hoe sta ik erin en wat heb ik zoal te bieden. Leuk ook om dit samen te doen. Trinke vanuit haar eigen verbinding, intuïtie en verbeeldingskracht en ik puur in verbinding met mijn gevoel. Beiden gericht op Angelic Insights.

Heel gaaf dat de twee visionboard zoveel met elkaar gemeen hebben. En uiteraard leuk om te zien dat naast mijn Retreats hier in NL er toch echt ook Retreats in de toekomst in het buitenland gaan komen. Kennelijk niet alleen mijn wens maar ook de bedoeling! Let’s keep the dream alive.

Angelic Insights Retreat center met paarden

Zelfzorg dag

Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle verwennerij en wijsheid tijdens de afgelopen dagen. Zo fijn om even echt weer de tijd te nemen voor mezelf. Om weer verbinding te maken wat voor mij belangrijk is en hoe ik daar praktisch uitvoering aan kan geven. Ik boek voor de rest van het jaar nog drie APK sessies in.

Ageeth

Sparringssessie ‘Vind je plek’

Wow Trinke!! Wat kun jij goed ‘out of the box’ denken, dat blijkt nu maar weer! Wat een inspiratie! Echt onvoorstelbaar, ik zit hier al een jaar op te broeden en jij schud het zo uit je mouw… Ik wou dat ik zo creatief was. Differhand of differhands als bedrijfsnaam, ik vind het echt briljant. Ik heb het eens op me in laten werken en ik vind het nog steeds lekker klinken, het is voor Nederlanders bekend genoeg om ‘different’ er uit op te maken maar het heeft ook internationale allure…

Kelly de Geus – Differhand

Weten wat ik voor jou kan doen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende ontmoeting.