Beeldend vertellen

Je bent ondernemer of zzp-er en wilt laten zien wat je doet, hoe je dit doet, maar vooral ook waarom je dit doet. Met levendige beelden die een emotie bij de kijker oproepen. Ik help je jouw werk klantgericht en verhalend te verbeelden met portret-, thema- en reportagefotografie. Foto’s die een verhaal vertellen waar jouw klanten zich in herkennen. 

Om jouw verhaal te verbeelden, zijn er verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Fotografie basis

We starten met een intake: wie ben je als ondernemer, wat wil je vertellen, wat wil je met je werk uitstralen, welke indruk wil je achterlaten, wat moet blijven hangen en waar wil je de foto’s toepassen? Daarna gaan we samen aan de slag. De intake en fotoshoot nemen een dagdeel van 4 uur in beslag.

♥ Ja, ik wil een gezicht geven aan mijn onderneming en op een beeldende manier mijn klanten inspireren en overtuigen. Ik ontvang graag een offerte op maat geheel afgestemd op mijn wensen.

Fotografie plus

Met dit pakket begin je goed voorbereid aan jouw visuele communicatie. Tijdens twee dagdelen

  • brengen we jouw visie, missie, identiteit, persoonlijke- & klantwaarden en klantgroep in kaart
  • maak je een moodboard die het gevoel overbrengt van jouw verhaal aan jouw klantgroep
  • maken we een afspraak voor een dagdeel van 4 uur om het beeldmateriaal daadwerkelijk bij jou op locatie te maken

Inclusief uitgebreid verslag dat helder weergeeft wat je met het beeldmateriaal wilt vertellen aan je online bezoekers en offline lezers.

♥ Ja, ik wil een gezicht geven aan mijn onderneming en op een beeldende manier mijn klanten inspireren en overtuigen. Ik ontvang graag een offerte op maat geheel afgestemd op mijn wensen.

Fotografie de luxe

Het beeldmateriaal is gemaakt, en dan? Hoe pas je het toe op je website, social media en andere media? Ik adviseer hoe je het beeldmateriaal optimaal inzet en help jouw communicatie naar je publieksgroepen daadwerkelijk te starten. Voor dit pakket gelden dezelfde voorwaarden als voor het pluspakket hierboven, maar dan met beeldadvies en een beeldkompas. Dit beeldkompas geeft richting aan het gebruik van de gemaakte beelden die je voor jouw communicatie-uitingen inzet.

♥ Ja, ik wil een gezicht geven aan mijn onderneming en op een beeldend manier mijn klanten inspireren en overtuigen. Ik ontvang graag een offerte op maat geheel afgestemd op mijn wensen.

Zelf leren fotograferen

Wil je zelf leren foto’s maken waarmee je een eigen beeldenbank aanlegt? Kom dan naar Veluwseplek voor een dagdeel ‘zelf leren foto’s maken’. Van te voren geef je aan wat je wilt leren fotograferen. Deze één op één fotocursus is dus altijd op maat. We starten met een korte intake onder het genot van koffie/thee en homemade lekkers. Daarna gaan we samen op pad en fotograferen we de onderwerpen waar jij aandacht aan wilt besteden. Als je wilt, maak ik tijdens onze wandeling spontaan een portret van jou. Heb je een hond, dan is deze ook welkom om mee te gaan.

Voor particulieren en ondernemers. Na afloop krijg je een ansichtkaartenboekje met 20 foto’s van Veluwse natuurbeelden en per mail een digitaal overzicht met 10 tips waarmee je thuis verder aan de slag kunt. En uiteraard krijg je de digitale portretfoto’s die ik van je maak.

♥ Ja, ik wil zelf leren fotograferen. Ik ontvang graag een offerte op maat geheel afgestemd op mijn wensen.

* Als ik voor een fotoshoot naar een afgesproken locatie kom, dan zijn de kosten in het door jouw gekozen pakket exclusief eventuele kilometervergoeding en parkeerkosten. Ik bereken een kilometervergoeding voor kilometers gemaakt buiten een straal van 20 kilometer van mijn adres in Ermelo. De kosten zijn € 0,35 per kilometer.

Na 5 werkdagen ontvang je na een dagdeel van 4 uur fotograferen tussen de 50 en 70 foto’s, die je rechtenvrij voor al je communicatie-uitingen mag inzetten. Wil je meerdere dagdelen afspreken, kan dat natuurlijk ook. Ik maak graag een voorstel op maat.