Inspiratielocatie

  • Er is een toegenomen interesse voor natuurlijk (moes)tuinieren en permacultuur: hoe kun je zelf in je voedsel voorzien en hoe zorg je voor een natuurlijk kringloop?
  • Het klimaat verandert: hoe houd je door de aanhoudende droogte in Nederland de bodem van jouw tuin maar ook omgeving vitaal op een ecologische manier?
  • Verantwoordelijkheid voor gezondheid ligt steeds meer bij de individu zelf: hoe pas je jouw voedingspatroon aan naar wat het beste bij je past waardoor je je vitaler voelt?

Op VeluwsePlek doe je hiervoor praktische inspiratie op. Centraal gelegen op de Veluwe midden in de natuur tussen bos en hei.

Open erf

Op VeluwsePlek ervaar je hoe je kunt samenwerken met de natuur en hoe je op een eenvoudige, praktische en creatieve manier in je eigen voedsel voorziet. Een rondleiding over VeluwsePlek van 2 uur inclusief thee of fris en zelfgemaakt lekkers: € 50,-.  Ja, ik kom graag inspiratie op doen.

Anders eten

Gemotiveerd beginnen aan een ander voedingspatroon. Anders eten met voeding dat speciaal op jou is afgestemd en ook andere tafelgenoten daarin meenemen. Hoe krijg je zoiets voor elkaar? Met een knipoog naar de Ayurvedische levenskunst maak je kennis met verschillende kruiden en 6 smaken die het verschil maken. Ja, dat wil ik ook.

♥ Nu alvast wat inspiratie opdoen?

Facebook
Instagram

♥ Van de natuur @ VeluwsePlek is ook een uniek ansichtkaartenboekje te koop.

Ook interessant