Op verhaal komen


In de waan van de alledag komen we van alles tegen. Dingen die wel goed lopen en ook dingen die minder goed gaan. Als we af en toe even de tijd nemen daarop te reflecteren krijgen we meer ruimte om ons af te vragen wat beter kan en hoe je dat praktisch kunt aanpakken.

Soms helpt het om daar met een buitenstaander over te klankborden. Om je verhaal te kunnen doen en met je mee te laten denken zodat je er zin in krijgt.

 

Op verhaal komen

Verhalen kunnen krachtig zijn: ze brengen iets in beweging of zorgen voor stilstand. Wat we over onszelf denken en vertellen aan anderen is ook maar een verhaal. Je kunt ook een nieuw verhaal vertellen als je dat zou willen. Door weer een stapje terug te doen en te kijken naar wat je eigenlijk zou willen vertellen. Om vervolgens uit te kunnen leggen wat belangrijk is voor jou, waar je voor wilt staan en hoe je anderen daarin mee neemt.

Ofwel: een nieuw vertelperspectief aanbrengen om daarmee een nieuw geluid te laten horen. Waarom niet? Het is uiteindelijk maar een verhaal.

 

Perspectiefgesprekken

Tijdens een of meer perspectiefgesprekken staan we stil wat jou op dit moment bezighoudt. Het eerste gesprek duurt drie uur en vindt plaats in Ermelo op de Veluwe tussen bos en hei. 

  • Op vrijdag- of zondagmiddag tussen 13.00 – 17.00 uur
  • Inclusief lichte lunch om 13.00 uur om even te ‘landen’ en boswandeling & soepje na afloop om 17.00 uur voordat je weer in de auto stapt
  • Eventuele vervolggesprekken kunnen ook online per uur plaatsvinden.