Kennismaken met Trinke


Ik ben altijd al een fan geweest van iets overzichtelijk maken en ordenen. Of het nu gaat om het netjes indelen van een gereedschapskist, het handig opbergen van spullen in de keuken, het labelen van ordners of het ordenen van gedachten. Ik houd van het creëren van overzicht. 

Ook ga ik graag in gesprek met mensen. Naar hun verhalen luisteren is wat me boeit. Hoe komen zij tot keuzes en wat gaat er in hen om?

Omdat ik makkelijk vooruitkijk en informatie op kan delen in kleine behapbare stappen, kan ik mensen goed helpen bij het formuleren van wensen en het maken van keuzes. Ik creëer daarmee overzicht in een hoofd vol ideeën of onrust over iets wat nog komen gaat.

Overzicht in het hoofd

Door mijn parttime werk bij Lyceo als vestigingsmanager en studiekeuzecoach heb ik al heel wat leerlingen geholpen bij het plannen van hun huiswerk, toetsen en examens. Maar ook bij het overzichtelijk maken van informatie voor wat betreft het kiezen van de vervolgstudie. Daarnaast hielp ik verschillende ondernemers die een bedrijf wilden starten met het tot uiting brengen en communiceren van hun ideeën. 

Overzicht in huis

Mijn ervaring met overzicht in huis creëren deed ik op doordat ik zelf zo vaak ben verhuisd. Tot nu toe heb ik op zeventien verschillende plekken gewoond. Van vakantiewoning tot appartement, van villa tot boerderij en zelfs in een rijksmonument met de sfeer van een kasteeltje. Elke plek heeft me iets nieuws geleerd over hoe ik mijn leefruimte efficiënter en praktischer kan maken. Het opruimen voor een verhuizing gaf me de kans om na te denken over wat echt bij me past en welke spullen ik wil houden. Dit proces van opruimen en ordenen geeft me een gevoel van vrijheid en lichtheid. Minder spullen hebben, zorgt voor minder onderhoud. Dit geeft me meer tijd om te doen wat ik leuk vind. Zoals met bezig houden met de liefhebberijen die je ook op deze pagina vindt. 

Naast mijn waardevolle werk als organizer, ben ik vriendin van Wolter. We wonen samen in Hoenderloo. Met hem werk ik samen bij klanten die nog meer verdieping willen in hun verhaal en daar vorm aan willen geven. Denk aan een te schrijven boek, een belangrijk gesprek, website of ondernemingsplan. 

Wat valt er verder nog over mij te vertellen?

Door te wandelen in de natuur laad ik me op als ik daarna thuiskom bereid ik graag eenvoudige maaltijden met verse kruiden en zo zuiver mogelijk. Om mijn eigen hoofd en huis rustig te houden, ben ik veelal creatief bezig met beeldmateriaal en woorden en is het huis waar we wonen minimalistisch ingericht. Het overzichtelijke Scandinavische interieur spreekt me dan ook erg aan en ik heb het liefst weinig spullen om me heen.

Ik heb een grote passie voor alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ik verdiepte mij in allerlei menstyperingen, zoals Human design, MBTI en Ayurveda, maar ook in kleurtypes. Naast cognitieve ontwikkeling, leer ik door te observeren en reflecteer ik daar op. 

Tot slot luister ik graag mooie boeken en kijk ik graag naar inspirerende films waarin de spelers een ontwikkeling doorgaan en daarmee een volgende stap zetten. Daar word ik blij van!  


Complimenten die ik onlangs kreeg:

'Je maakt moeiteloos connecties met en tussen mensen. Voelt aan wat er nodig is, anticipeert en handelt zonder aarzelen. Je bent iemand die goed kan luisteren en veel compassie heeft.'

 

'Ik ben nog aan het nagenieten van de mooie ervaring gister, Trinke. Je hebt hier echt een talent voor en een mooie energie en ritme van begeleiden. Dat dit echt jouw ding is voelbaar.'