Kennismaken met Trinke

Als ik mezelf maar in een paar woorden mag omschrijven, zou ik kiezen voor scenariodenker met verbeeldingskracht. Een project kan ik gemakkelijk overzien en opdelen in stappen en heb altijd wel een beeld bij het einddoel. Verder ben ik gefascineerd door verhalen van mensen over wat hun in beweging zet, wat hun verlangens en dilemma’s zijn, maar ook wat ze overwinnen en als ervaring meenemen in een volgende stap. 

Waar ik blij van word, is dat het me lukt om mensen gemotiveerd en met vertrouwen op weg te helpen bij een nieuw begin.

Sinds 12 jaar werk ik als zelfstandig professional en freelancer. Ik coördineer (communicatie) projecten, breng verhalen in woord en beeld en coach mensen die voor een verandering staan of opnieuw willen beginnen. Als gesprekspartner kun je me vooral zien als iemand die stimuleert en motiveert het beste uit jezelf te halen. Eerder een ‘gids’ dan een ‘richtingaanwijzer’. Eerder ‘klankbord’ dan ‘redder’ en liever een ‘aanmoediger’ dan een ‘controleur’.

Ik heb een achtergrond in storytelling en projectmanagement en ben WO opgeleid in internationale betrekkingen en communicatie. Naast mijn behaalde diploma’s en certificaten, ben ik vooral geschoold en getoetst door het leven zelf.

Samen met mijn partner woon ik in Hoenderloo op de Hoge Veluwe. We verhuizen nog wel eens om een nieuwe omgeving te ontdekken, dus wat onze volgende plek wordt... Deze is in ieder geval altijd door natuur omgeven, want daar laad ik mij al wandelend op. 

Benieuwd naar de uitdaging waar jij voor staat.