Kennismaken met Trinke


Ik ben altijd al een fan geweest van het ordenen van dingen. Of het nu gaat om het netjes indelen van een gereedschapskist, het handig opbergen van spullen in de keuken of het labelen van ordners, ik hou van overzicht en ruimte.

Ervaringsdeskundig

Tot nu toe heb ik op zeventien verschillende plekken gewoond. Van vakantiewoning tot appartement, van villa tot boerderij en zelfs in een rijksmonument met de sfeer van een kasteeltje. Elke plek heeft me iets nieuws geleerd over hoe ik mijn leefruimte efficiënter en praktischer kan maken.

Opgeruimd

Het opruimen voor een verhuizing gaf me de kans om na te denken over wat echt bij me past en welke spullen ik wil houden. Dit proces van opruimen en ordenen geeft me een gevoel van vrijheid en lichtheid. Minder spullen hebben, zorgt voor minder onderhoud. Dit geeft me meer tijd om te doen wat ik leuk vind. Zoals met bezig houden met de liefhebberijen die je ook op deze pagina vindt.

Ook anderen help ik graag meer ruimte in hun huis te creëren en zich los te maken van materiële zaken. Dat is waar ik echt blij van word.

Met hart voor het milieu

Want het hebben van meer spullen betekent niet altijd meer geluk. Wanneer is het genoeg? Dit is een onderwerp waar ik graag over praat. Op kleine schaal kunnen we al veel doen. Ik wil mensen helpen verantwoordelijk te zijn voor hun directe omgeving en daarmee voor die van anderen op grotere schaal. Door het laten zien wat bij iemand past en laten ervaren hoe bevrijdend het is om alleen nog selectief duurzame aankopen te doen die hierop zijn afgestemd.

Expert

Als opruimexpert ben ik er om je te helpen de controle over je leef- en werkruimten terug te krijgen. Zodat jij daar kunt ontspannen. Ik doe dit door je te begeleiden naar een inspirerend perspectief op je volgende levensfase. Mijn aanpak is persoonlijk, waarbij ik me makkelijk inleef in jouw situatie. Ik help je een georganiseerde en overzichtelijke ruimte te creëren door items te verwijderen, te ordenen en creatief te combineren. Door mijn opleiding tot kledingkleurconsulent kan ik je ook specifiek adviseren tijdens het opruimen van je kledingkast. Hierdoor ga je meer waarderen wat je al hebt en word je selectiever in wat je nog wilt.

 


Complimenten die ik onlangs kreeg:

'Je maakt moeiteloos connecties met en tussen mensen. Voelt aan wat er nodig is, anticipeert en handelt zonder aarzelen. Je bent iemand die goed kan luisteren en veel compassie heeft.'

 

'Ik ben nog aan het nagenieten van de mooie ervaring gister, Trinke. Je hebt hier echt een talent voor en een mooie energie en ritme van begeleiden. Dat dit echt jouw ding is voelbaar.'