Werkwijze en tarieven

Je zou wel wat meer ruimte willen hebben voor de dingen die er echt toe doen. Maar hoe pak je jouw opruimplan aan?

Zicht op jouw ideeën

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik begin daarom altijd bij het begin: wat wil je, wat past bij je en hoe zie je dat voor je? Dit brengen we samen in kaart. Hiermee krijg je een beeld van je nieuwe begin zonder overtollige ballast en kun je makkelijker keuzes maken. 

In de praktijk brengen

Hebben we jouw ideeën, wensen en idealen eenmaal in beeld, bekijken we wat er voor nodig is om dat te bereiken.

  • Welke eerste kleine stappen kun je al ondernemen om jouw opruimplan te realiseren?
  • Gaan we een stap verder, maken we samen een uitgebreider, maar nog steeds overzichtelijk en behapbaar, stappenplan waarmee je ook uitlegt wat je met je opruimplannen wilt bereiken en hoe je stap voor stap tot uitvoering komt
  • Ook bekijken we wat of wie kan jou verder helpen bij de uitvoering. Er is altijd wel iemand die kan helpen of tips voor je heeft. Je hoeft niet alles alleen te doen. 

Volhouden

Komen jouw opruimplannen nog niet helemaal uit de verf? Tijdens één of meerdere checkup sessies klankborden we waardoor dit komt en wat je kunt doen om weer on track te komen. Ik help je bij het doorbreken van (oude) patronen en gewoonten die er voor zorgen dat er wel schot komt in het opruimen van overbodige spullen. 

Vorm van samenwerken

Besluiten we na een intake te gaan samenwerken, dan kan dat op verschillende manieren. Ik kom op afgesproken momenten bij jou aan huis of bedrijf en voor klankbord momenten tussendoor, bellen we online.

Duur en tarieven

Ik begeleid jouw opruimplan per half uur, uur of dagdeel. Maar net wat bij jou past en wat jij nodig hebt. De ervaring leert dat sessies van 2,5 uur het meest effectief zijn. Maar dat is uiteraard naar eigen wens flexibel in te delen. 

Per uur vraag ik € 75,-. Afhankelijk van jouw wensen en tijd die we nodig hebben, kun je ook een strippenkaart van 5 x een uur afnemen voor € 325,-. Deze reken je van te voren af, waarmee je € 65,- per uur betaald. Na de eerste sessie weten we wat het beste voor jou past. 

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten à € 0,35 de kilometer, gerekend vanaf Hoenderloo.