Ruimte maken voor waar je blij van wordt


Jouw helpen ruimte te krijgen waar je blij van wordt en wat bij jou past. Dat is mijn missie. Als jouw persoonlijke organizer help ik je aan de ene kant weer overzicht terug te krijgen over je leef- en werkomgeving, maar ook schep ik orde in de vele gedachten of ideeën in je hoofd. Zodat jij daarin weer kunt ontspannen. Ik doe dit door je te begeleiden naar een inspirerend perspectief op een volgende stap.

Persoonlijk, creatief en motiverend

Mijn aanpak is persoonlijk en creatief, waarbij ik me makkelijk inleef in jouw situatie. Bij jou thuis doe ik dat door met jou samen een georganiseerde en overzichtelijke ruimte te creëren door items te verwijderen en creatief te combineren. Dit kan al door weer overzicht te scheppen in jouw kledingkast bijvoorbeeld. Het hoeft dus niet meteen al in je hele huis, maar kan ruimte voor ruimte. 

Sta je bijvoorbeeld voor een belangrijke tentamenperiode, dan help ik je overzicht te creëren in de hoeveelheid lesstof door in kleine behapbare stappen deze met jou samen in te plannen.

Of misschien heb je zoveel ideeën en weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben ik jouw klankbord om je ideeën tegen aan te houden en help ik je dat draadje te vinden uit die kluwen aan gedachten zodat je weet van waaruit je kunt vertrekken.

Alles wat jou weer overzicht geeft en daarmee de rust en ruimte geeft om weer te kunnen ontspannen. 

Begeleiding op maat

Ik spreek al af vanaf een half uur online of per dagdeel op locatie. Maar net wat bij jou past en wat jij nodig hebt.

  • Bij opruimsessies aan huis leert ervaring dat 2,5 uur per keer het meest effectief zijn. Maar dat is uiteraard naar eigen wens flexibel in te delen. We kunnen ook de ochtend en de middag aan de slag op 1 dag.
  • Tentamenstof inplannen kan ik ook met je online doen. In 3 x een uur komen we al heel ver.
  • Heb je een belangrijk gesprek voor te bereiden of moet je een keuze maken en weet je niet waar je moet beginnen? Dan kom ik een dagdeel bij jou aan huis, spreken we af op een locatie in het land of je komt naar de Veluwe waar we bij mij thuis beginnen eventueel in combinatie met een wandeling hier in de prachtige natuur. 

Tarieven: per uur of strippenkaart

Per uur vraag ik € 85,-, incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers.

Afhankelijk van jouw wensen en tijd die we nodig hebben, kun je ook een strippenkaart van 5 x een uur afnemen voor € 325,-. Bijvoorbeeld in te zetten voor 2 sessie van 2,5 uur of voor online klankbordsessies tussendoor. De strippenkaart reken je van te voren af, waarmee je € 65,- per uur betaald.

Na de eerste afspraak weten we wat het beste voor jou past. 

Reiskosten

Woon je binnen 50 kilometer rijden van Hoenderloo, dan neem ik de reiskosten op me. Boven de 50 km. breng ik 0,35 cent per kilometer in rekening.