Tips

Krijg alvast zin in die ruimte met deze tips. 

Hoe vind je je spullen makkelijk terug na een verhuizing?

Al je spullen staan voor 90% netjes in dozen ingepakt. Klaar voor de verhuizing. Maar op de laatste dag voor je gaat verhuizen zul je merken dat er toch nog items zijn die je nergens kwijt kan. Niet echt bij een categorie horen waar je zo goed je selectie mee begon. Je stopt ze maar ergens bij en denkt: 'dat onthoud ik wel'. Maar er is zo veel te onthouden. Hierbij een aantal tips

Lees meer »

Met weinig bagage op reis. Hoe doe je dat?

Neem jij op reis altijd te veel mee en gaat je koffer maar met moeite dicht? En als je weer terug bent besef je dat je de helft van de spullen niet eens hebt gebruikt. Ondertussen heb je wel een toeslag moeten betalen voor een te zware koffer. En is het slepen van een zware koffer is nog vermoeiend ook.

Lees meer »

Een blije kledingkast

Een overzichtelijke kledingkast waar alles luchtig naast elkaar hangt, een lade die nog 10% ruimte over heeft in plaats van 110% vol zit en uitpuilt. 10 sets die je het liefst draagt in de kleuren die bij jouw type passen. En zo kan combineren dat je een maand lang er elke dag net even anders uitziet. Hoe krijg je dit voor elkaar? Maak alvast een begin met deze 8 tips. 

Lees meer »