Jouw persoonlijke verhaal in een beeldboek


Waar voel je je prettig bij? Waar krijg je energie van? Waar sta je voor op 's ochtends? Vragen die je jezelf kunt stellen tijdens het maken van een reis in de vorm van een beeldboek. 

Een beeldboek maken is een verrassende en toegankelijke manier voor zelfreflectie voor iedereen met plezier in beeld en taal. Door beelden en woorden uit tijdschriften met elkaar verbinden ontstaat jouw verhaal. En je hoeft er niet creatief voor te zijn. Met een beeldboek kijk je naar jezelf en ga je als het ware in gesprek met jezelf. 

Online programma

Met 7 online begeleide beeldsessies van een uur gedurende 7 weken, ben ik jouw reisbegeleider. We gaan samen op reis door 7 gebieden *. Na iedere afgelegde route ontvang je per mail een samenvatting van wat we samen hebben besproken om daarmee zelf thuis creatief aan de slag te gaan. Van al deze inzichten bij elkaar ontstaat jouw persoonlijke reisverhaal in een beeldboek. 

Met jouw beeldboek onder de arm:

  • neemt je zelfvertrouwen toe;
  • kun je zeggen wat je wel wilt;
  • krijg je zin in een volgende stap;
  • kun je altijd checken of je nog op koers ligt met jouw talenten

Voor wie bijvoorbeeld?

  • Als je het lastig vindt om jouw wensen onder woorden te brengen
  • Als je makkelijker met beeld vertelt wat je wensen en idealen zijn
  • Als je meer inzicht wilt in wat van nature bij je past
  • Als je wilt weten wat jou motiveert
  • Als je voor een keuze staat (bijv studiekeuze, emigreren, ander werk)

Op reis met anderen

Deze manier van werken kan ook worden ingezet voor groepjes scholieren in het middelbaar of voortgezet onderwijs. Voor scholieren die bijvoorbeeld voor een studiekeuze staan of een richting moeten bepalen, of meer motivatie kunnen gebruiken om aan hun studie te beginnen. De beeldboeken die worden gemaakt, delen we aan het einde van het programma met elkaar. Want delen inspireert en maakt jouw verhaal nog overtuigender naar jezelf.

Afhankelijk van de grootte van de groepjes, maak ik graag een offerte op maat. 

 

* Natuurlijk maken we van te voren kennis met elkaar om helder te hebben waarvoor jij het beeldboek wilt inzetten en door welke 'gebieden' je wilt reizen. Een gebied kan gaan over een ideale omgeving, hoe je je het liefst gedraagt, je talenten, jouw normen en waarden, jouw zijn, je missie en visie, etc.