Makkelijk, voordelig en overzichtelijk

,

Modules voor een onvergetelijk event

Om een onvergetelijk event te organiseren, bied je jouw deelnemers al het mogelijke binnen jouw beschikbare budget. Kun je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Ik neem je een aantal praktische zaken uit handen. Makkelijk, voordelig en overzichtelijk.

Modules voor een onvergetelijk event

Onderstaande modules die jouw event, training of retreat onvergetelijk maken, zijn los of als totaalpakket af te nemen.

  • Verantwoorde en verrassende voeding tijdens ontbijt, lunch en/of diner. Maar ook de tussendoortjes voor bij de thee en koffie. Klaargemaakt in kookstudio VeluwsePlek of bij jou op locatie in binnen- en buitenland. Rekening houdend met vegan, gluten- suiker en lactosevrij dieetwensen. Tijdens deze energiegevende catering ervaren de deelnemers de zes smaken uit de Ayurvedische keuken en krijgen ze praktische tips om thuis ook mee aan de slag te gaan.
  • Een ontspannen begin van de dag met Do-In Yoga. Een oosterse yogavorm die uitgaat van de vijf elementen uit de natuur.
  • Verbeeldingen van wat jij onderneemt met de deelnemers en hoe de klant dat beleeft. Het vastleggen van ceremonies, groeimomenten en doorbraken. Zodat de deelnemers nog een keer dat moment bekrachtigd zien. Bovendien is jouw beeldenbank gevuld met diverse verhalende foto’s die je kunt gebruiken als publiciteit voor jouw volgende geplande event.
  • Workshop vision board waarmee de deelnemers, aan het begin van de dag, meerdaagse of week, hun ideale leefstijl verbeelden. Een beeld dat zij vervolgens onder jouw begeleiding als uitgangspunt kunnen nemen voor het nemen van een volgende stap
  • Workshop ‘welke kleur versterkt jouw uitstraling?‘ In deze workshop ervaren de deelnemers welke kracht kleur meegeeft aan hun uitstraling en daarmee aan hun non-verbale communicatie
  • En tot slot ‘jouw dag(en) op rolletjes’. Met mijn organisatorische kwaliteiten zorg ik als betrokken gastvrouw ervoor dat jouw dag georganiseerd verloopt. Met mijn natuurlijke aanwezigheid zorg ik voor rust en verbinding in de groep.

Jouw event beter op de kaart

Wil je jouw event of retraite beter op de kaart zetten en meer deelnemers aantrekken? Met een doordacht verhaal is jouw event beter vind- en zichtbaar. Met onze onderneming Contentfontein begeleiden Wolter en ik je in alles rondom jouw online communicatie.

Inspirerende locatie te huur

Zoek je daarnaast nog een inspirerende locatie voor jouw event? VeluwsePlek biedt ruimte voor circa 12 deelnemers. Gelegen in een rustgevende omgeving midden tussen bos en hei, centraal in het land. Mijn twee paardjes zijn tijdens jouw coaching en training in te zetten.

Meer weten

Weten wat ik voor jou kan betekenen om jouw event onvergetelijk te maken? Bovenstaande modules kun je los of als totaalpakket afnemen. Of neem contact met me op voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen te bespreken.