Met thema-, portret- en reportagefotografie

Een verzoek op Facebook waarin iemand voor twee dagen een reportagefotograaf zocht, bracht mij onlangs over de grens voor het maken van een fotoreportage. De dame in kwestie wil graag een gezicht geven aan haar werk als paardencoach. In Grobbendonk, vlak onder de grens bij Eindhoven begroeten een viertal honden mij uitbundig als de poort van een kleinschalige ranch open gaat. Even later zat ik aan tafel met een kopje thee met de eigenaresse, tevens interieurstyliste, om de shoot voor de komende dagen door te nemen. Zodat we morgen goed voorbereid meteen aan de slag kunnen. 

De volgende dag spreken we af vroeg op te staan. Het strijklicht wat de herfst in november zo mooi kenmerkt, levert prachtige beelden op. De eerste foto’s te maken we van de binnenplaats oftewel ‘cour’ zoals ze dat in het Belgisch zo mooi omschrijven. De vorst op de ruiten van een oude Amerikaanse pick-up geven net even die extra touch aan de foto.

In de fotoreportage in de carousel zie je wat de tweedaagse fotoreportage aan beelden opleverde.  Hoe we samen omgingen met het licht, de zon, de regen, schemer, binnen en buiten en uiteraard de dieren. De in totaal 270 beelden die na selectie overbleven, worden de komende maanden ingezet voor een nieuwe website, social media en andere communicatie-uitingen. In 2021 mogen klanten deze nieuwe onderneming met eigen ogen bekijken en beleven.

♥ Ik wil ook zo’n beeldverslag, maar wil eerst nog meer fotoreportages bekijken.

♥ Of maak meteen vrijblijvend een online afspraak om te bespreken hoe we jouw onderneming een gezicht geven met verhalende foto’s.

Ook interessant