Een nieuwe uitstraling met een persoonlijk kledingconsult bij jou thuis


Heb jij dat ook wel eens? Je kijkt naar je boordevolle kledingkast, maar je hebt ‘niets om aan te doen’. Hoe kan dat? Sta je wellicht voor een nieuwe levensfase en 'klopt' de kleding die je hebt niet meer? En zijn het vooral veel kledingstukken die je eigenlijk niet graag aantrekt? Of zie je door de bomen het bos niet meer? En pak je dus steeds weer dat zelfde setje of besluit je maar weer wat nieuws te kopen, waardoor die kast nog voller wordt. 

De kleding die je draagt, onderstreept jouw unieke persoonlijkheid. Je weet wel: die eerste indruk... Dus hoe zorg je er nu voor dat je er stralend bijstaat en pak je wel die juiste combinaties meteen uit je kast? Ik help je de keuzes te maken waar je achter kunt staan. 

Kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid en type

Op een interactieve manier gaan we eens goed door jouw kledingkast heen. We bekijken tot welke kledingstukken en combinaties jij je voelt aangetrokken en welke kleuren deze allemaal hebben. We kijken vervolgens of deze kleuren overeenkomen met jouw type. Zo maak je een selectie van jouw topstukken. Je ziet nu ook op welke kleurcombinatie je moet letten bij toekomstige kledingkeuzes. Want weet je eenmaal welke kleuren goed bij je passen, dan doe je nooit meer een verkeerde aankoop. Beter voor de planeet en ook nog eens voor je portemonnee.

Heb je gemerkt dat sommige items niet meer passen bij jouw kleuren en kledingstijl? Misschien is dit dan het moment om ze op te ruimen! Zo maak je ruimte voor alleen die combinaties waar je écht blij van wordt. 

Maak kennis met wat kledingkleuren voor je doen en ontdek je kleurtype op hoofdlijnen (koel – warm, licht – donker), in combinatie met een eerste blik in jouw kledingkast. Aan de hand van 5 door jou gekozen topstukken bekijken we hoe die in deze globale kleurindeling past. Je krijgt tips en aanwijzingen waarmee je zelf je kledingkast overzichtelijker maakt.

2 uur: € 195,-

Miniconsult, plus een nadere analyse van de kleuren die bij jouw type horen. Aan de hand van 20 door jou gekozen kledingstukken bekijken we hoe deze in jouw type kleurindeling past. Wat kun je houden, wat kun je laten vermaken, aanpassen door het beter te combineren met bijvoorbeeld accessoires, wat kun je beter weg doen en wat mis je? Inclusief kleurenwaaier met 48 kleuren die bij jouw kleurentype passen en algemene tips hoe je met deze kaart nieuwe aankopen kiest.

4 uur: € 395,-

Mediconsult, plus een nadere analyse van nog eens 40 kledingstukken. Ook onderzoeken we wat jouw specifieke stijlvoorkeuren zijn. Ter voorbereiding scheur of knip je uit magazines kledingcombinaties in de stijl en kleuren die jou aanspreken. Je kunt ook online foto’s selecteren en in een online album zetten. Dit consult is verspreid over 2 dagdelen van 4 uur. Inclusief kleurenwaaier met 48 kleuren, tips hoe je met deze kaart de kleding kiest die bij je past toegespitst op jouw kleurtype.

8 uur: € 595,-


Woon je binnen 50 kilometer rijden van Hoenderloo, dan neem ik de reiskosten op me. Boven de 50 km. breng ik 0,35 cent per kilometer in rekening.