Minder ballast, meer ruimte


Is jouw leefomgeving wel een plek om te ontspannen of ervaar je ongemak en onrust van de vele spullen om je heen? Ik zorg ervoor dat je meer overzicht en rust in en rondom huis ervaart.

Geen gedoe meer met het zoeken naar spullen, want alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse bezigheden is binnen handbereik. Bovendien: slim opbergen en voortaan selectief aankopen doen bespaart tijd, geld en energie en draagt bij aan een duurzamere wereld. 

Als jouw persoonlijke opruimexpert help ik je anders naar je spullen kijken. Met een inspirerende en duurzame aanpak gaan we samen je leefomgeving ontspullen en herinrichten. Hierdoor houd je meer ruimte over voor de dingen waar je het liefst mee bezig bent.

Herken je jezelf in een van de volgende situaties?

  • Je ziet door de bomen het bos niet meer omdat je geen overzicht hebt door de hoeveelheid rommel. Hierdoor kun je vaak iets niet terugvinden;
  • Je hebt veel opbergruimte en voelt geen noodzaak om op te ruimen of je neemt makkelijk spullen aan van anderen om 'tijdelijk' bij jou op te slaan. 

Of misschien herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt geen duidelijk beeld van wat nu en in de nabije toekomst belangrijk en functioneel voor je is. Hierdoor blijf je maar spullen verzamelen;
  • Je houdt vast aan ‘dierbare herinneringen’ of dingen die ‘misschien ooit nog van pas komen’. 

Stel jouw eigen programma samen met Trinke's opruimadvies. Van één kast tot volledig huis, maar ook je digitale werkomgeving. Bekijk de mogelijkheden voor meer overzicht. Na een telefonische intake ontvang je een voorstel op maat dat aansluit bij jouw wensen.