Ruimte maken voor wat er wel toe doet


Alles in onze omgeving vraagt om aandacht, zelfs als we het niet direct opmerken. Deze ‘ruis’ kan afleidend zijn en het kost ook energie om dit te negeren. Maar een opgeruimde omgeving, waarin alleen de spullen staan die op dit moment belangrijk zijn, zorgt voor rust en ruimte. Vaak kun je namelijk al prima uit de voeten met wat je al hebt. Het is meer een kwestie van keuzes maken. Wat past nog bij je en wat niet meer? Hoe meer je opruimt, hoe meer je merkt dat je niet zo veel nodig hebt.

Als jouw persoonlijke opruimexpert help ik je het overzicht weer terug te krijgen over je leef- en werkomgeving. Dit doe ik door met jou samen een georganiseerde en overzichtelijke ruimte te creëren door items te verwijderen, te ordenen en creatief te combineren. 

Voor wie?

Herken je jezelf in een van de volgende situaties?

  • Je ziet door de bomen het bos niet meer omdat je geen overzicht hebt door de hoeveelheid rommel. Hierdoor kun je vaak iets niet terugvinden;
  • Je hebt veel opbergruimte en voelt geen noodzaak om op te ruimen of je neemt makkelijk spullen aan van anderen om 'tijdelijk' bij jou op te slaan. 

Of misschien herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt geen duidelijk beeld van wat nu en in de nabije toekomst belangrijk en functioneel voor je is. Hierdoor blijf je maar spullen verzamelen;
  • Je houdt vast aan ‘dierbare herinneringen’ of dingen die ‘misschien ooit nog van pas komen’. 

Begeleiding op maat

Ik bied consults in pakketten aan, maar spreek ook af per half uur, uur of dagdeel. Maar net wat bij jou past en wat jij nodig hebt. De ervaring leert dat (zeker eerste) sessies van 2,5 uur het meest effectief zijn. Maar dat is uiteraard naar eigen wens flexibel in te delen. 

Per uur vraag ik € 85,-, incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers.

Afhankelijk van jouw wensen en tijd die we nodig hebben, kun je ook een strippenkaart van 5 x een uur afnemen voor € 325,-. Bijvoorbeeld in te zetten voor 2 opruimsessie van 2,5 uur of voor online klankbordsessies tussendoor. De strippenkaart reken je van te voren af, waarmee je € 65,- per uur betaald.

Na de eerste afspraak weten we wat het beste voor jou past. 

Reiskosten

Woon je binnen 50 kilometer rijden van Hoenderloo, dan neem ik de reiskosten op me. Boven de 50 km. breng ik 0,35 cent per kilometer in rekening.