Kennismaken met Trinke

Woorden die mij het beste omschrijven zijn: scenariodenker en organizer met verbeeldingskracht. Een project kan ik gemakkelijk overzien en opdelen in stappen en heb altijd een beeld bij het einddoel. Ik help mensen en organisaties stap voor stap naar het verhaal dat bij ze past en houdt daarbij gemakkelijk het overzicht. 

Daarnaast ben ik gefascineerd door communicatie. Wat vertel je en hoe doe je dat, naar jezelf en naar anderen en wat voor impact heeft dat op de mensen om je heen? Daarbij luister ik graag naar verhalen van mensen over wat hun in beweging zet, wat hun verlangens en dilemma’s zijn, maar ook wat ze overwinnen en als ervaring meenemen in een volgende stap. 

Waar ik blij van word?

Mensen er bewust van maken dat ze de regisseurs zijn van hun eigen leven. Ze helpen 'hart' voor iets te krijgen dat voortkomt uit authenticiteit. En daarvoor dan ook praktische handvatten aan te reiken. Want hoe kun je vandaag al die eerste stap zetten naar dat waar jij blij van wordt? 

Ik heb een achtergrond in communicatie en storytelling, coaching en vestigingsmanagement en ben WO opgeleid. Naast mijn behaalde diploma’s en certificaten, ben ik vooral geschoold en getoetst door het leven zelf. 

Samen met mijn partner woon ik in Hoenderloo op de Hoge Veluwe. We verhuizen nog wel eens om een nieuwe omgeving te ontdekken, dus wat onze volgende plek wordt... 


Woorden die mij kenmerken zijn: 

Toegankelijk - Ruimdenkend- Inlevend - Natuurlijk - Kalm - Efficiënt