Programma

Fysiek, mentaal en emotioneel ben je in je element. Professioneel ben je goed op weg. Happy met jezelf, je werk en de stappen die je zet.

Of ben je toe aan een check up om te kijken of je nog op de goede weg bent? Of heb je zin in een vitale nieuwe start maar weet je nog niet helemaal hoe je dat gaat aanpakken?

Door persoonlijke gesprekken, workshops en andere activiteiten kom je steeds meer in je element. Hieronder vind je de bouwstenen waarmee jij jouw eigen programma samenstelt. Met of zonder verblijf, alleen of samen met jouw partner, vriend of vriendin.

BOUWSTENEN

Fysiek in je element

 • Een persoonlijk voedingsconsult van 1,5 uur afgestemd op jouw type
  € 110,- inclusief anamnese
 • Themamiddag ‘Lekker in je vel met voeding die bij je past’. Beter in je element met voeding die speciaal op jou is afgestemd. En daar eventueel ook vrienden en gezinsleden mee inspireren. Hoe krijg je zoiets voor elkaar? Inclusief kooktips en een e-book met recepten
  € 95,- per persoon, bij minimaal 2, maximaal 12 personen
 • Praktijkdag ‘Vitaal met voeding en beweging’. Ben je geïnspireerd geraakt tijdens bovengenoemde themamiddag? Tijdens deze praktijkdag gaan we, na een korte theoretische inleiding, samen aan de slag met de zes smaken uit de Ayurvedische keuken en maak je kennis met de Oosterse bewegingsvorm Do-In Yoga.
  € 110,- per persoon, bij minimaal 2, maximaal 8 personen
 • De dag vitaal beginnen met Do-In Yoga-oefeningen. Een Oosters georiënteerde vorm van lichaamsbeweging waarmee je ervaart hoe je je energie weer goed kan laten doorstromen
  € 35,- privéles. Groepslessen vanaf 6 personen, maximaal 8. € 10,- per les.
 • Workshopochtend ‘Variatie in je ontbijt’. Waarom altijd koude yoghurt of een boterham. Er is zoveel meer mogelijk. Samen een warm ontbijt maken en proeven.
  € 45,- per persoon, maximaal 10 personen
 • Supermarktsafari. Je weet inmiddels welke voeding bij je past, maar nu nog de juiste ingrediënten in huis voor het maken ervan. Samen bekijken wat je al in jouw keuken hebt staan en leggen we een gezonde en uitgebalanceerde basisvoorraad aan.
  € 150,-
 • Inspiratiemiddag ‘Welke kleur versterkt mijn uitstraling? Ontdek welke kleuren van kleding jou meer in je element brengen. Over de verschillen in lichte en donkere, koele en warme, heldere en gedempte kleuren. Maar ook tips voor een opgeruimde kledingkast voor juist meer keuzevrijheid
  € 95 per persoon bij minimaal 2 personen, maximaal 4 personen.

Mentaal en maatschappelijk in je element

 • Een persoonlijk inspiratiegesprek of brainstormsessie van 1,5 uur
  € 110,-
 • Workshop ‘Jouw plan in beeld’. Als bedrijf of persoon ben je toe aan een volgende stap. Je hebt een visie en je wilt daar handen en voeten aan geven. Plannen maken is een kunst op zich. En daar woorden aan geven, is niet altijd even makkelijk. Begin eens met een visuele voorstelling van wat je wilt bereiken. Deze creatieve workshop geeft je een duwtje in de rug om om jouw persoonlijke en/of bedrijfsideeën concreet te maken.
  € 150,-
 • Verdiepingsessie ‘Herken & werk met je talent’. Wie ben je, waar ben je goed in, wat past bij je, wat wil je doen, wat vind je belangrijk? Wat geeft voldoening, zorgt voor energie?
  € 295,-

Bovenstaande bouwstenen kunnen ook op locatie worden gegeven. Dit geldt alleen voor bedrijven en organisaties.

Ontspannen?

Op VeluwsePlek kom je ontspannen werken aan jezelf of werken aan ontspanning. Verblijf je meerdere dagen dan bieden we een aantal extra’s die je helpen nog meer in je element te komen.

 • De dag vitaal beginnen met Do-In Yoga-oefeningen. Een Oosters georiënteerde vorm van lichaamsbeweging waarmee je ervaart hoe je je energie weer goed kan laten doorstromen
  € Inclusief bij een verblijf
 • Heb je zin in een time-out en je hoofd even leeg te maken? VeluwsePlek is een ideaal vertrekpunt voor bosbadenEen frisse (stilte)wandeling door het bos of over de hei met of zonder onze paardjes. Voor een goede spijsvertering na een verantwoorde biologische lunch of diner. Misschien zien we nog wat wild of laat gewoon het bos op je inwerken.
  € Inclusief bij een verblijf
 • Doe mee met de dagelijkse werkzaamheden in het weiland of in de moestuin. Ondertussen leer je wat over biologisch moestuinieren en bodemmanagement
  € Inclusief bij een verblijf
 • Filmavond waar we een film afspelen op groot scherm afgestemd op het thema waar jij meer over wilt leren
  € Inclusief bij een verblijf

Jouw bijdrage

Jouw programma kun je al samenstellen uit 1 dagdeel. Maar ook kun je meerdere dagdelen boeken en verblijven op VeluwsePlek, alleen of samen met je partner of vriend/vriendin.

Vermelde prijzen zijn per persoon en excl. btw. voor bedrijven, incl. voor particulieren.

Kom je met een groep of voor een teamdag, heidag, vergadering naar VeluwsePlek en wil je een van bovenstaande modules verwerken in je dag, vraag dan een offerte op maat aan.

Verblijf tijdens jouw programma

Om even helemaal afstand nemen van je dagelijkse omgeving tijdens het volgen van één van bovenstaande bouwstenen, is het mogelijk te verblijven op VeluwsePlek. Voor een paar dagen of langer, maar net wat je nodig hebt. Je mag mee-eten met onze biologische verantwoord klaargemaakte maaltijden, maar ook zelf koken in de ruime volledig ingerichte keuken die de locatie biedt.

€ 50 per nacht per persoon
€ 10 per maaltijd per persoon

Intake

Hulp nodig bij het samenstellen van een programma? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake.

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden!