Investeren in storytelling

Wil je het verhaal van jouw onderneming, bedrijf of organisatie zichtbaar maken? Hieronder volgen enkele mogelijkheden die ik voor jouw kan verzorgen. 


FOTOSHOOT

Je bent ondernemer of zzp-er en wilt laten zien wat je doet, hoe je dit doet, maar vooral ook waarom je dit doet. Met levendige beelden die een emotie bij de kijker oproepen. Ik help je jouw werk klantgericht en verhalend te verbeelden met portret-, thema- en reportagefotografie. Foto's die een verhaal vertellen waar jouw klanten zich in herkennen. Voor op je website, in folders en op social media. 

Om jouw verhaal te verbeelden, bied ik verschillende pakketten.

  • Het basispakket (1 dagdeel) omvat een korte intake van een half uur. Daarna gaan we aan de slag met foto's maken. Je ontvangt binnen 5 werkdagen +/- 40 rechtenvrije foto's. 
  • Het Pluspakket (2 dagdelen) omvat een uitgebreide intake van 2 uur waar we dieper ingaan op wat je precies wilt verbeelden. Daarna gaan we 1,5 dagdeel aan de slag. Je ontvangt +/- 80 rechtenvrije foto's. 
  • Het Deluxe pakket omvat naast het Pluspakket ook een beeldkompas met een advies over hoe en waar je jouw foto's kunt toepassen. 

De prijzen van deze fotoshoots zijn exclusief btw en reiskosten vanuit Hoenderloo naar jouw locatie. Staat wat jij in je hoofd hebt hier niet bij of heb je maar een paar foto's nodig, vraag dan naar een prijsopgaaf op maat. 


INTERVIEWS

Wil je het verhaal van jouw onderneming, bedrijf of organisatie versterken door iemand die jouw verhaal in de praktijk heeft ervaren? Ik neem interviews af met jouw klanten of medewerkers en maak daarbij een verhalende foto voor bij het interview. Interviews van 450 woorden al vanaf € 340,- inclusief foto maken. 


KLEINE KLUSSEN - STRIPPENKAART

Voor de kleinere vragen en een terugkerende behoefte aan communicatie over jouw onderneming, bedrijf of organisatie, heb ik een strippenkaart in het leven geroepen. 

Je koopt vooraf een aantal uren tegen een gereduceerd tarief. Jij bepaalt wanneer je die wilt inzetten. Ik geef aan hoeveel tijd een klus(je) duurt en houd het verbruik van de strippenkaart bij. Zijn de strippen op dan schaf je zo weer een nieuwe kaart aan. Heel laagdrempelig. En zo kun jij je tijd aan klanten besteden. Of aan wat rust op de bank. 

  • Een 5- strippenkaart ter waarde van €425,- is verkrijgbaar voor €340,-
  • En 10-strippenkaart heeft een waarde van €850,- maar koop je voor €680,-

Voorbeelden:

1 strip: Redigeren stukje tekst voor op je website of social media. De manier waarop je het wilt plaatsen, doorlezen op fouten en voorzien van kort advies.

1 strip: Foto uit mijn fotobeeldenbank (inclusief zoeken en rechtenvrij gebruik)

2 strippen: schrijven van een kort stukje tekst 250 woorden voor social media of website 

Elke andere actie voor meer zichtbaarheid van jouw verhaal is ook bespreekbaar.

De gebruiksvoorwaarden van de strippenkaart op een rij:

  • Elke strip heeft de waarde van een uur. Afhankelijk van je vraag lever je een halve strip, hele of meerdere strippen in. Ik houd je krediet in de gaten en koppel dit aan je terug na iedere vraag of gesprek;
  • De strippenkaart betaal je vooraf, is een jaar geldig en op elk gewenst moment te gebruiken;
  • De strippenkaart is gekoppeld aan één persoon of ondernemer en niet overdraagbaar;
  • Alle tarieven zijn voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw.

PROJECTBASIS

Voor bedrijven en organisaties die een specifiek project willen uitbesteden en waarbij het resultaat en de geschatte uren vooraf duidelijk zijn, maak ik een offerte op maat. Ook geschikt voor bedrijven die op vaste uren en dagen een sparringpartner, coach en/of projectmanager nodig hebben.

UURTARIEF IN 2022

Geen behoefte aan kosten vooraf of structurele inzet? Uiteraard kun je mij dan ook incidenteel een vraag stellen. Een afspraak is zo gemaakt of een vraag via email of what's app is zo gesteld. Overzicht, rust en ruimte begint al met €85,- per uur.

 

Nb. Genoemde prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor ondernemers, bedrijven en organisaties. Bij afspraken op locatie reken ik reiskosten van € 0,35 per km. gerekend vanaf Hoenderloo.