Met zin beginnen aan vervullend werken


Van 'werk' naar 'werk met voldoening'

Je bent al een tijd aan het werk, maar je hebt het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen. Het is nooit te laat om werk te maken van je talent. Misschien kijk je wel een beetje om je heen, maar krijg je daar geen energie van. Of zoek je naar een andere baan en bedenk je hoe jij daar in zou passen. Het valt je nog niet mee om afscheid te nemen van het oude vertrouwde, want zicht op de toekomst heb je nog niet.

Met 'Werkzin in 3 stappen' krijg je meer zicht op waar je het voor doet en waarom dat belangrijk voor je is en begin je met zin aan ander werk. 


Van idee naar ondernemend initiatief

Stel, je wilt voor jezelf beginnen of je bent als zelfstandig ondernemer op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld omdat het oude niet meer voor je werkt, of omdat maatschappelijke omstandigheden dat van je vragen, maar misschien ook wel omdat je graag een nieuwe uitdaging wilt.

Misschien denk je eraan nieuwe diensten of producten in het leven te roepen of bestaande aan te passen. Je hebt er globaal al over nagedacht en misschien ook wel eens bij anderen gekeken naar wat zij doen. Je wilt van start, maar helemaal concreet zijn je ideeën nog niet.

Met 'Onderneemzin in 3 stappen' breng je jouw idee en de benodigde stappen in kaart om daar vervolgens met zin aan te beginnen.