Onderneemzin in 3 stappen 


Je hebt een goed idee en in jouw enthousiasme kun je niet wachten om te beginnen. Je hebt al wel eens met andere ondernemers gesproken over je ideeën of een startersbijeenkomst gevolgd bij de Kamer van Koophandel, maar toch schuif je het nemen van die eerste stap nog voor je uit. 

Met 'Onderneemzin in 3 stappen' zet je wel die eerste stap en begin je doordacht en overzichtelijk aan jouw nieuwe ondernemersavontuur. 

 

Krijg een beeld van hoe jouw initiatief er uit komt te zien, wat je daarmee wilt bereiken en wat er nodig is voor het zetten van de eerste stappen om het daadwerkelijk uit te voeren.  

Wat gaan we doen?

Tijdens een of meerdere motiverende middagen ga je met jouw ideeën aan slag: 

  • 'Hoe concreter, hoe beter': ontdek waar jij warm voor draait en voldoening van krijgt
  • Een ontmoeting met jouw toekomstige ondernemende initiatief: wat beteken jij met dit initiatief voor anderen? 
  • De reality check: is jouw initiatief haalbaar en realistisch? Wat is er voor nodig om jouw ondernemersideeën in werking te zetten en welke eerste acties ga je ondernemen om jouw plan A en eventueel alternatief plan B te realiseren?

 

Met wat jij met jouw initiatief voor jouw omgeving kunt betekenen, wil je natuurlijk een zo'n groot mogelijke impact hebben. Maak anderen daarom ook enthousiast voor jouw plannen. Grote kans dat je de support en nog meer tips krijgt die jouw idee verder aanscherpen.

Wat gaan we doen?

  • Met jouw sponsors, mogelijke investeerders of andere betrokkenen plannen we samen een gesprek, waarin we uitleggen wat je van plan bent en hoe je tot uitvoering komt. 
  • Tijdens een online checkup sessie bereiden we dit gesprek voor
  • Tijdens het gesprek nemen we jouw ideeën en ambities door met diegenen die nauw betrokken zijn bij jouw initiatief en nemen we door wat of wie jou verder kan helpen bij de uitvoering.  

 

Je bent gemotiveerd van start gegaan maar misschien ben je aan het twijfelen gebracht of jouw idee wel zo'n goed idee was. Of je merkt dat het bij de uitvoerening van je ideeën nog niet helemaal stroomt of dat je nog niet helemaal grip hebt op de stappen die je neemt om tot verdere uitvoering te komen. 

Wat gaan we doen?

Tijdens één of meerdere online checkup sessies klankborden we over:

  • Wat er gebeurt waardoor je plannen niet helemaal uit de verf komen
  • Wat je kunt doen om weer on track te komen.