Met zin beginnen aan je nieuwe woonsituatie


Ga je verhuizen naar een kleinere woning of het erf delen met familie? Bijvoorbeeld omdat het onderhoud van je huidige woning te omvangrijk is geworden of om dichterbij familie te wonen? Of moet je tijdelijk je spullen opslaan omdat je gaat emigreren of gemeubileerd gaat wonen? 

Je hebt dan aan veel dingen te denken, praktische keuzes te maken, afscheid te nemen van het oude maar ook van alles te regelen. Bijvoorbeeld: welke inboedel wil je meeverhuizen en wat doet je met alles wat overblijft?

Bedenk je van tevoren hoe je nieuwe woonsituatie eruit ziet, dan helpt dat je keuzes te maken die bij deze andere manier van wonen passen. Met een handzaam overzicht van de stappen en acties om de verhuizing voor te bereiden, maakt dat de dag van verhuizing een stuk relaxter.

Heb je behoefte aan regie, zodat je verhuizing zo veel mogelijk vanzelf gaat? Iemand die het overzicht houdt, met je meedenkt, praktische zaken voor je regelt en zorgt dat je niets vergeet? Met 'Woonzin in 3 stappen' bereid je de verhuizing goed voor zodat deze overzichtelijk, opgeruimd en in alle rust verloopt.