Jouw manier van koken


Heb je wel eens overwogen om je eetgewoonte bij te stellen, maar begin je er maar niet aan? Een andere manier van eten vraagt inderdaad wel wat aandacht van je. Maar met een aantal eenvoudige aanpassingen kom je al een heel eind en verlang je na een tijdje al niet meer terug naar je oude eetgewoonten.

Maak kennis met verschillende typen spijsverteringen, zodat je beter weet hoe je maaltijden hierop afstemt. Met de ingrediënten, smaken en kruiden die bij jou passen, maak je verrassende maaltijden die ook nog eens helpen om je energieker en vitaler te voelen. Met ideeën, tips en voorbeeldrecepten heb je er wel zin in om anders te eten.

 

In je element

Boek de motiverende workshop 'In je element' en krijg zin in eten met ingrediënten, kruiden en smaken die bij jou passen. Een interactieve middag tussen 13.00 en 17.00 uur alleen of met vriend of vriendin om te ontdekken hoe je met 6 smaken het verschil in elke maaltijd kunt maken. Samen koken en proeven en op een luchtige manier kennismaken met (w)eten wat je past. Van te voren spreken we af welk gerecht je graag zou willen leren koken. 

Na deze workshop kun je gerichter kiezen voor voeding in plaats van vulling en alleen die ingrediënten kopen die je daarvoor nodig hebt. Met ideeën, waar je nog niet eerder aan had gedacht, ga je vervolgens zelf verder op ontdekkingstocht.

Ik maak ook foodfoto's voor op jouw website of andere communicatie-uitingen. Een indruk hoe ik dat voor anderen deed? Bekijk dan mijn portfolio en tarieven.