Thuis in je huis


Nooit meer naar iets zoeken en alles bij de hand wat je nodig hebt. Lekker opgeruimd, overzichtelijk en rustig. Als professional organizer help ik je met opruimen en herinrichten van je leefomgeving zodat je ook echt thuis komt in je huis. Ook bij een aanstaande verhuizing naar een andere woning. 


Opruimen

Ben je toe aan een nieuwe levensfase en er kunnen wel wat spullen weg? Misschien ben je al begonnen met opruimen, maar schiet het niet echt op. Als opruimcoach help ik je bij het maken van keuzes in wat je wel en niet wilt behouden. Hiervoor brengen we je ideale woonsituatie in kaart, zodat je weet welke spullen daarbij passen. Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met opruimen. 


    Inrichten

    Zou je wel wat meer overzicht, rust en ruimte in je leefomgeving willen? Dingen makkelijker terugvinden en binnen handbereik hebben, scheelt een hoop energie. Ik help je jouw woonruimtes slim en praktisch in te richten op wat je daar doet. Zo hoef je minder te zoeken, te bukken en heen en weer te lopen. Dat kan bijvoorbeeld gelden voor je keuken, berging, terras of zelf je hele buitenterrein. 


    Verhuizen

    Sta je voor een verhuizing en zie je daar tegenop? Begrijpelijk, want je hebt aan veel dingen te denken, praktische keuzes te maken en afscheid te nemen van het oude vertrouwde. Vooral als je naar een kleinere woning of appartement gaat. Of als je tijdelijk spullen moet opslaan omdat je gaat emigreren of gemeubileerd gaat wonen.

    Als verhuiscoach bereiden we jouw verhuizing samen goed voor zodat deze overzichtelijk, opgeruimd en in alle rust verloopt. Ik houd het overzicht, denk met je mee, regel ik praktische zaken en zorg ervoor dat je niets vergeet.