Jouw manier van wonen


Zou je wel wat meer ruimte willen hebben voor de dingen die er echt toe doen? Meer overzicht en rust in je leefomgeving scheelt een hoop energie. Door ruimten efficiënter en praktischer te organiseren, vind je spullen makkelijker terug en ligt het daar waar het ook echt wordt gebruikt. Je hoeft nooit meer naar iets zoeken en hebt alles bij de hand wat je nodig hebt bij je dagelijkse bezigheden. 

Als organizer help ik je met opruimen en herinrichten van je omgeving zodat je meer overzicht en rust ervaart en daardoor meer ruimte over houdt om te doen wat echt bij je past. Ook bij een aanstaande verhuizing naar een andere woning.


Praktisch inrichten

Dingen makkelijker terugvinden en binnen handbereik hebben, scheelt een hoop energie. Ik help je jouw woon- en werkruimte slim en praktisch in te richten op wat je daar doet. Zo hoef je minder te zoeken, te bukken en heen en weer te lopen. Dat kan bijvoorbeeld gelden voor je keuken, berging, terras, werkplek of zelf een buitenterrein. 


Opruimen

Je bent toe aan een nieuwe levensfase en er kunnen wel wat spullen weg. Misschien ben je al begonnen met opruimen, maar schiet het niet echt op. Als organizer help ik je bij het maken van keuzes in wat je wel en niet wilt behouden. Hiervoor brengen we je ideale woon- en werksituatie in kaart, zodat je weet welke spullen daarbij passen. Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met opruimen. 


    Verhuizen

    Sta je voor een verhuizing en zie je daar tegenop? Begrijpelijk, want je hebt aan veel dingen te denken, praktische keuzes te maken en afscheid te nemen van het oude vertrouwde. Vooral als je naar een kleinere woning of appartement gaat. Of als je tijdelijk spullen moet opslaan omdat je gaat emigreren of gemeubileerd gaat wonen.

    Als organizer bereiden we jouw verhuizing samen goed voor zodat deze overzichtelijk, opgeruimd en in alle rust verloopt. Ik houd het overzicht, denk met je mee, regel ik praktische zaken en zorg ervoor dat je niets vergeet.