Met zin beginnen aan je nieuwe woonsituatie


Opruimen

Ben je toe aan een nieuwe levensfase en kunnen er wel wat spullen weg? Ben je al begonnen met opruimen, maar schiet het niet echt op? Als opruimcoach help ik je bij het maken van keuzes in wat je wel en niet wilt behouden en creëren we stap voor stap overzicht, rust en ruimte in jouw huis en hoofd.  

Door van tevoren met jou na te denken over je nieuwe woonsituatie weet je beter wat je wilt behouden en wat weg kan. Met een overzichtelijk plan van aanpak gaan we praktisch aan de slag. 

Neem jouw woonsituatie doordacht onder handen en maak een nieuwe start met 'Opruimen in 3 stappen'.

    Verhuizen

    Sta je voor een verhuizing en zie je er tegen op? Begrijpelijk, want je hebt aan veel dingen te denken, praktische keuzes te maken en afscheid te nemen van het oude vertrouwde. Zo heb je van alles te regelen. Vooral als je naar een kleinere woning gaat. Of wanneer je tijdelijk je spullen moet opslaan omdat je gaat emigreren of gemeubileerd gaat wonen.

    Heb je behoefte aan regie, zodat je verhuizing zo veel mogelijk vanzelf gaat? Als verhuiscoach houd ik het overzicht, denk ik met je mee, regel ik de praktische zaken en zorg ik ervoor dat je niets vergeet. Met 'Verhuizen in 3 stappen' bereiden we jouw verhuizing samen goed voor, zodat deze overzichtelijk, opgeruimd en in alle rust verloopt.